2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Jautājam: Ko novēlat daiļā dzimuma pārstāvēm pavasara svētkos – 8.martā?

Jautājam: Ko novēlat daiļā dzimuma pārstāvēm pavasara svētkos – 8.martā?


Andris Grahoļskis:
Mīļās sievietes, neskatoties uz visu, kas noteik visapkārt pasaulē, esiet vienmēr dzīvespriecīgas, mīļas, smaidīgas! Protams, savas mīļās sveikšu, kā ierasts ar tradicionālajām tulpēm!


Reinis Ozoliņš:  Vissaulainākie sveicieni šajos svētkos visām latviešu sievietēm. Arī savas mājās sievietes vienmēr cenšos iepriecināt ar tulpju pušķi Man viņu ir diezgan daudz. Veselas četras un vel suņu meitene Čipakao, kas arī saņems kādu garšīgu pārsteigumu.


Rolands Rubiķis: Atkal esam pavasara gaidās, saulstari rītos silda arvien spožāk, siltumu jūtam ne tikai vaigā, bet arī sirdīs, jo reizē ar cerību par ziedplaukuma laiku nāk arī īpašā diena, kad kāds mūsu dzīvē šai dienā kļūst pamanāmāks, īpašāks un smaidīgāks. Bet, kas var būt skaistāks par ikdienas uzmanību un smaidu? Novēlu, lai ikviena no jums īpaša justos ik dienu, tas darīs šo pasauli skaistu!


Ivars Joelis: Starptautiskā sieviešu diena ir viens skaists ikgadējs pasākums! Diena, kad mūsu mīļās sievietes varam palutināt, iepriecināt! Novēlu sievietēm būt sievišķīgām un lai tiek lutinātas ne tikai 8.martā, bet visu gadu!


Kristaps Zarenieks:  Neesmu liels vēlējumu speciālists, bet vēlu, lai dāmām katra diena ir kā 8.marts, nevis tikai reizi gadā. Uzmanība jāpievērš vienmēr, nevis tikai kādā vienā konkrētā datumā.

Komentāri (0-1/1)

  • he
    08.03.2024 12:24
    Ja jau reiz visas tik mīļas un lutinātas, tad kāpēc tiiiik daudz vientuļo mammu?!? :D tik daudz pamestu nevajadzīgu bērnu?!?

Atstājiet komentāru