2024.gada 19. maijs

Lita, Sibilla, Teika

Jēkabpilī aizturēts 21 autovadītājs - ātrumpārkāpējs

Jēkabpilī aizturēts 21 autovadītājs - ātrumpārkāpējs

Vakar policijas darbinieki Zemgalē, tāpat kā visā Latvijā pastiprināti kontrolēja vai autovadītāji ievēro atļauto braukšanas ātrumu. Zemgales reģionā pārbaudot 1033 transportlīdzekļus, 177 autovadītāji bija pārsnieguši atļauto braukšanas ātrumu, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

 

Aizkraukles pusē fiksēti 14 ātruma pārkāpēji, Bauskas pusē 39, Dobelē – 33, Jelgavā – 35, Jēkabpilī – 21, Tukumā 20. Reida laikā tika fiksēti arī citi pārkāpumi, kā piemēram, automašīnas un velosipēda vadīšana alkohola reibumā, automašīnas vadīšana bez apliecības, drošības jostu nelietošana.

 

“Jēkabpilī apturēts 21 ātruma pārkāpējs. Ņemot vērā, ka ikdienā apturam ap 5 līdz 10 atruma pārkāpēju, tad 21 ir gana liels skaits,” Radio1.lv informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākais inspektors Salvis Ozoliņš.

 

Lielākais fiksētais ātruma pārkāpējs fiksēts uz Rēzeknes šosesjas, kas bija 124 km/h. Autovadītājs bijis Lietuvas pilsonis un par šādu 24 stundu ātrumpārkāpēju reidu nebija dzirdējis.

Inspektors atzīst, ka šāda veida akcijas ir ļoti “veselīgas”, jo disciplinē autovadītājus un līdz ar sabiedrības līdzdalību pastiprinās drošība uz Latvijas ceļiem.

Komentāri (0-1/1)

  • Andrejs
    02.07.2018 18:23
    Nu nevienu policistu gan nemaniju, bet, nu novietojat tak vienreiz posteni pie apļa Krustpils tilta pusē! Cik tad var veikt labo pagriezienu no kreisās malējās joslas????? zelta bedre policijai!

Atstājiet komentāru