2024.gada 1. maijs

Ziedonis

Šonedēļ Kino placī drāma - "Svešā zeme" (VIDEO)

Šonedēļ Kino placī drāma - "Svešā zeme" (VIDEO)

No 22. līdz 24.jūlijam plkst.22:30 Kino Placī būs skatāma nupat pirmizrādi piedzīvojusī drāma “Svešā zeme”. Tā ir filma tiem, kurus neinteresē primitīvs kino. Tuksnesis, ielauzies varoņu iekšējā pasaulē, spēj nonāvēt vai atmodināt viņu dvēseles spēku.

 

Pārkeru ģimene – Ketrina (Nikola Kidmena), Metjū (Džozefs Fainss) un viņu pusauga bērni pārceļas uz nomaļu Austrālijas tuksneša pilsētiņu. Jaunie iedzīvotāji nesteidzas sadraudzēties ar kaimiņiem un dzīvo vienkārši, klusi un nošķirti.

 

Ģimeni satriec negaidīta traģēdija – kamēr pilsētiņa gatavojas smilšu vētrai, Pārkeru bērni noslēpumaini pazūd no mājām. Satrauktie vecāki vēršas policijā. Pēc norīkotā izmeklētāja ierosinājuma meklējumos iesaistās vietējā kopiena. Pilsētnieki sākumā aktīvi piedāvā palīdzību, bet mīklainu baumu iespaidā sāk ar aizdomām raudzīties uz jaunajiem iedzīvotājiem. Kļuvuši par atstumtajiem, Ketrina un Metjū pēdējiem spēkiem cenšas atrast savus bērnus.

 

Prestižā Sandensas festivāla kritiķi atzinuši “Svešo zemi” par spēcīgu un emocionālu drāmu. Nikola Kidmena šajā filmā radījusi vēl vienu neaizmirstamu tēlu. “Svešo zemi” papildina spilgtais austrāliešu aktieris Hjūgo Vīvings un anglis Džozefs Fainss, kurš nesen atgriezies kino. Latvijā “Svešo zemi” demonstrē tikai no 17. jūlija.

 

Filmas garums – 111 minūtes.

Filma oriģinālvalodā ar tulkojumu latviešu valodā.

Vecuma ierobežojums – 12+

Ja laika apstākļi izskatās nelabvēlīgi, pārliecināties, vai seanss notiks, var, piezvanot pa tālruni 29534870. Iesakām nodrošināties ar pretodu līdzekļiem un piemērotu apģērbu.

Avots: jkp.lv

Atstājiet komentāru