2024.gada 1. maijs

Ziedonis

Jēkabpilī norisināsies mākslas performance "Izstāde"

Jēkabpilī norisināsies mākslas performance "Izstāde"

Ceturtdien, 30.jūlijā, no plkst.18 līdz 20 Jēkabpilī, Kena parkā, norisināsies Jēkabpils jauniešu radošās apvienības organizēta mākslas performance "Izstāde", liecina Jēkaba Štelmahera ieraksts vietnē facebook.com.

 

"Starp pārpilnību un tukšumu ir tikai rāmis. "Tad, kad ir rāmis, tad ir māksla," saka mākslinieks-bērns, uzlūkojot pabeigtu mākslas darbu. Kāda ir robeža starp radītāju un skatītāju? Vai skaidra mākslas darba tulkojuma pieejamība sniedz skatītājam priviliģētu statusu vai arī apgrūtina uztveri? Mākslas performance "Izstāde" ir brīvā dabā apvienoti vairāki Jēkabpils jauniešu radošās apvienības darbi, kas sliecas atbildēt uz šiem jautājumiem," par pasākumu stāsta tā rīkotāji.

 

Mākslas performancē piedalīsies Vēsma Lukstiņa, Agnese Broka, Eira Sarnovska, Lija Jēgere, Ieva Radiņa, Nikola Ščadro, Lauris Kampāns, Rolands Hartmans, Evelīna Elksnīte, Kārlis Klišāns, Līga Galdiņa, Evita Veipa, Mētra Štelmahere, Jēkabs Štelmahers un Sintija Kampāne.

 

Jēkabpils jauniešu radošā apvienība ir neatkarīga talantīgu jauniešu radoša sadarbība, kuras interesēs ietilpst attiecības starp dažādu tradicionālu un ne tik tradicionālu mākslas nozaru materialitātēm, tehnoloģijām un menedžmentu.

Atstājiet komentāru