2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Noderīgo padomu skolā vecākus konsultēs zobārsts Kristaps Vidžis

Noderīgo padomu skolā vecākus konsultēs zobārsts Kristaps Vidžis

Ceturtdien 5.novembrī plkst. 17:00 Jēkabpils pilsētas pašvaldības Iekļaujošas izglītības atbalsta centra telpās (Jēkabpilī, Draudzības alejā 26) notiks Noderīgo padomu skola vecākiem, kur noderīgus padomus šoreiz sniegs zobārsts Kristaps Vidžis.

Statistikas dati liecina, ka Latvijā mutes dobuma slimības, kariess un smaganu saslimšanas ir vienas no visbiežāk sastopamajām slimībām, kas izraisa sāpes, diskomfortu, samazina dzīves kvalitāti un prasa dārgu ārstēšanos neatkarīgi no vecumposma.

Tikšanās reizē būs iespēja uzzināt kādēļ ir tik svarīgi savlaicīgi – agrīnā vecumposmā rūpēties par mutes dobuma un zobu veselību, un kā to labāk darīt. Zobu kopšanas nozīme jau grūtniecības laikā, sabalansēta un veselīga uztura nozīme, profilakse, zobārsta apmeklējums – gatavošanās bērna pirmajam zobārsta apmeklējumam, kā arī citi aktuāli jautājumi.

Ikvienam vecākam, kam šī ziņa varētu būt noderīga, aicinām pieteikties pa tālr. 20371529 vai rakstot uz e-pastu: dace.laizane@jekabpils.lv līdz 4. novembrim.

Uz tikšanos!

Dace Laizāne,

Jēkabpils Iekļaujošas izglītības atbalsta centra

Izglītības darba speciāliste

Atstājiet komentāru