2024.gada 18. maijs

Ēriks, Inese, Inesis

Uzdrīksties sasniegt savu panākumu virsotni!

Uzdrīksties sasniegt savu panākumu virsotni!

Jēkabpils Agrobiznesa koledžas audzēkņi ne tikai apgūst mācību programmu skolā, bet arī vienu reizi mēnesī dodas uz Rīgu uz Panākumu universitāti. Tur audzēkņi var satikt Latvijā pazīstamus cilvēkus un dzirdēt dažādus stāstus par veiksmēm un neveiksmēm, par to, ka dzīvē viss ir sasniedzams, ja ir mērķis. Viņi iegūst zināšanas Uzņēmējdarbības pamatos un Psiholoģijā. Šajā mācību gadā jauniešiem bija iespēja satikt bijušo valsts prezidentu V. Zatleru, dziedātājus R.Eilandu, S. Berezinu, R. Reiniku L. Šomasi, arī tādas personības kā Binniju Ārbergu, A. Lieckalniņu, J. Šteinbergu u.c.

Sadarbībā ar Biznesa augskolu “Turība”, jauniešiem bija iespēja apmeklēt arī uzņēmumus, kā “Latvijas Vēstnesis”, Latvijas radio un AS “Latvenergo”.

Šogad Panākumu universitāti absolvēja 14 Jēkabpils Agrobiznesa koledžas audzēkņi, kas saņēma divu gadu Apliecību. Šī Apliecība jauniešiem ir pirmais ieraksts CV un tas ir apliecinājums, ka viņi ir motivēti un zinātkāri, un ir gatavi mācīties un ņemt no dzīves vairāk.

Skolotāja Marika Boķe

Atstājiet komentāru