2024.gada 18. maijs

Ēriks, Inese, Inesis

Vai Tu jau zini, ko darīsi Jāņos?

Vai Tu jau zini, ko darīsi Jāņos?

Tā vien liekas, ka Skroderdienu Ābrams šo jautājumu būtu gatavs uzdot teju katram jēkabpilietim. Un pareizi vien ir, jo vasaras košākie svētki jāsagaida lustīgā kompānijā un tam jāgatavojas jau laikus!

Gada īsākajā naktī Krustpils saliņas estrādē tiek rīkota lepnākā Līgo balle visā apriņķī – zāļu un smeķīgu gardumu tirgus no plkst. 15.00; smiekli, dziesmas un emocijas kopā ar Silmaču māju iemītniekiem un darbīgajiem viesiem no plkst. 17.00, savukārt plkst. 22.00 ar svētku ugunskura iekuršanu tiks atklāta balle, kur stiprākie puiši varēs izdancināt skaistākās pilsētas meičas!

Jēkabpiliešu priekam Skroderdienās Silmačos spēlēs aktieru zieds no Dailes, Nacionālā, Liepājas un Valmieras teātriem, bet nakts ballē galvenie muzikanti būs grupa “Baltie Lāči”.

Vai zināt, lustīgajiem būs iespēja uz skatuves redzēt arī savu novadnieci. Vai zināt, kuru?

To varat uzzināt facebook.com  vai bilesuparadize.lv, meklējot pēc atslēgvārda "Skroderdienas".

Komentāri (0-1/1)

  • Ila Kana
    02.07.2018 18:32
    Vēlies sarīkot neaizmirstamu tikšanos ar draugiem vai lieliski pavadīt laiku kopā ar ģimeni vai darba biedriem? Exitoria Tevi jau gaida! Exitoria sniedz iespēju izvēlēties kvest istabas ar visdažadāko tematiku un atmosfēru. Vai spēsi spēles laikā atrisināt visas mīklas un uzvarēt? Lai veiktu rezervāciju vai iegūtu sīkāku informāciju par projektu apmeklējiet mājas lapu: http://exitoria.com/

Atstājiet komentāru