2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Mums raksta: Jēkabpilī nakts aizsegā huligāns ar uzrakstiem apķēpā mājas (FOTO)

Ar Radio1.lv sazinājās jēkabpiliete Līga, kas informēja, ka pagājušajās brīvdienās Jēkabpilī, līdzās Vecpilsētas laukumam un Rīgas ielā nakts aizsegā ar uzrakstiem apķēpātas vairākas mājas. Vienā no iedzīvotāju pie mājām izvietotajā videokamerā notverts arī vainīgais huligāns, kurš ar saviem “mākslas darbiem” bojā māju fasādes.

Līga Radio1.lv sacīja, ka sestdien vērsusies pašvaldības policijā, bet iesniegumi neesot pieņemti, jo īpašuma bojāšanas gadījumi ir valsts polcijas kompetencē. Līga zināja teikt, ka valsts policijā iesniegti vairāki iesniegumi no iedzīvotājiem, kuri cietuši no huligāna uzdarbošanās jeb atstātajiem "autogrāfiem"" . Līga norāda, ka māju īpašniekiem ir nodarīti būtiski zaudējumi, lai likvidētu neglītos uzrakstus, ēku fasādes jāpārkrāso. Tas prasa gan darbu saskaņošanu ar pašvaldību, gan izdevumus darbu veikšanai. 

Radio1.lv sazinājās ar valsts policiju un lūdza informēt par māju apķēpāšanas gadījumiem.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Zemgales reģiona pārvaldes jautājumos Rūta Strautniece informēja, ka valsts policijā ir saņemta informācija par vairāku ēku apzīmēšanu naktī no 21. uz 22.jūliju. Par notikušo vienā gadījumā ir uzsākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana un turpinās iespējamās vainīgās personas noskaidrošana.

Rūta Strautniece informēja, ka arī 25. jūlijā neilgi pēc pulksten 9.00 Valsts policijā saņemta informācija par jaunu ēku apķēpāšanas gadījumu Jēkabpilī, kur kāda nenoskaidrota persona apkrāsojusi kāda privātīpašuma ēkas fasādi. Par nodarījumu uzsākts kriminālprocess un tiek skaidroti notikušā apstākļi.

Atliek vien cerēt, ka policijai izdosies notvert vainīgo pirms viņš savus "autogrāfus" būs atstājis vai uz visām pilsētas centra ēkām Rīgas un Brīvības ielās. Jāpiebilst, ka pēc pāris nedēļām Jēkabpils svinēs pilsētas svētkus un apķēpātas centra ēkas svētku noskaņo nevairo.

Aculiecinieku foto

Komentāri (0-2/2)

  • Labais
    27.07.2023 22:55
    simanovs sikais, visu ari dedzina, uzmanaties
  • Anna
    27.07.2023 21:29
    Reāli Ragainim līdzīgs . Viņa deguns.

Atstājiet komentāru