2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Mums raksta: Auto stāvvieta un gājēju pāreja pie Jēkabpils slimnīcas grimst atkušņa ūdenī (FOTO)

Ar Jēkabpils Radio1.lv sazinājās jēkabpilieši, kas informēja, ka auto stāvlaukums pie Jēkabpils slimnīcas grimst atkušņa notekūdeņos, tāpat arī ūdenī ir gājēju pāreja, kas ved uz poliklīniku. Iedzīvotāji norāda, ka auto stāvlaukumā, izkāpjot no auto, bez gumijniekiem tālāk doties ir problemātiski. Tāpat arī peļķes ir nopietni šķēršļi gados vecākiem pacientiem.

Jāteic, ka peļķes lietus un atkušņa laikā šajā vietā veidojas regulāri. Sazinoties ar Jēkabpils novada pašvaldību, atbildīgajiem speciālistiem jautājām', kādi ir pašvaldības īstermiņa un ilgtermiņa risinājumi šīs vietas sakārtošanai, lai pēc katra atkušņa un lietus nav jābrien vai jābrauc pa dziļām peļķēm.

Jēkabpils novada Attīstības pārvaldes Infrastruktūras apsaimniekošanas nodaļas vadītājs Ainārs Skromāns informē, ka pie poliklīnikas nav izbūvēti lietus ūdens kanalizācijas tīkli, bet ir atsevišķas lokālas lietus ūdens savākšanas vietas. Iespējams, ka tās esot aizsērējušas vai sasalušas un tādēļ nefunkcionē. Pilsētā esot apsekotas vairākas vietas un uzdots darbu veicējiem veikt ūdens atsūknēšanas darbus un lokālo ūdens novadīšanas vietu apkopi un sakārtošanu. Konkrēti par situācijas risināšu pie Jēkabpils slimnīcas, Ainārs Skromāns solīja informēt piektdien.

Aculiecinieka foto

Komentāri (0-2/2)

  • Maija
    27.01.2024 12:38
    Slimnīcā kūstošie notekūdeņi tiek pa durvīm iekšā!
  • Rezumē
    26.01.2024 08:46
    Cik tad nesen sataisīja pa jaunam šo vietu, bet ūdens novadi neuztaisīja. Vai pie tā nav vainīgi pašvaldības kādi konkrēti darbinieki, ja pieņēma šādu, nepilnīgu izstrādātu projektu, kā rezultātā radušās ir lielas problemas gadiem! Un gala neredz! Kad vienreiz kāds sāks atbildēt?, a?

Atstājiet komentāru