2024.gada 1. maijs

Ziedonis

"Mājas kafejnīcu dienām 2024" Sēlijā pieteiktas 32 norises vietas

"Mājas kafejnīcu dienām 2024" Sēlijā pieteiktas 32 norises vietas

"Mājas kafejnīcu dienas 2024" Sēlijā norisināsies 7.septembrī un 8.septembrī, un šogad tām pieteiktas 32 norises vietas, portālu Radio1.lv informēja sadarbības tīkla "Sēlijas salas" pārstāvis Jānis Dzimtais.

Reģistrēto dalībnieku apmācības sāksies maijā, bet ēdienkarte būs jāsagatavo līdz jūlija vidum. Pasākuma devīze ir "Badīgs kā vilks? Piestāj Sēlijas salās!".

Liela daļa dalībnieku akcijā piedalās katru gadu, uzņemot viesus savās mājās un pagalmos jau ceturto reizi, reizē pievienojušās arī jaunas vietas un viens pieteikums saņemts "pat no Daugavas labā krasta - Skrīveru pagasta", norāda organizētāji.

2024.gadā Sēlijas saimnieki iecerējuši Mājas kafejnīcu atvērt Ilūkstē, Jaunjelgavā, Subatē, Ābeļu, Bebrenes, Daudzeses, Dvietes, Gārsenes, Kalkūnes, Laucesas, Mazzalves, Medumu, Neretas, Rites, Rubenes, Salas, Sēlpils, Staburaga, Sunākstes, Sventes un Šēderes pagastā.

Reģistrētajiem dalībniekiem maijā sāksies Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras un tūrisma asociācijas "Lauku ceļotājs" organizētās attālinātās mācības. Saimnieki noklausīsies gan Valsts ieņēmumu dienesta instruktāžu, gan Pārtikas un veterinārā dienesta ieteikumus, lai nodrošinātu drošu un patīkamu viesu uzņemšanu, atzīmē Dzimtais.

Atstājiet komentāru