2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Jēkabpilī atvērs demokrātisko cenu zīmola Sinsay veikalu (FOTO)

Apģērbu mazumtirdzniecības uzņēmums LPP Latvia ltd., kas pārstāv tādus plaši pazīstamus modes preču zīmolus kā Reserved, Sinsay, Mohito, House un Cropp, 22. novembrī atvērs daudzu cilvēku iemīļoto zīmola Sinsay veikalu Jēkabpilī. Šis būs otrais zīmola veikals, kas atvērts ārpus Rīgas, – 21.oktobrī Daugavpilī tika atklāts pirmais Sinsay veikals, radot lielu interesi un atklāšanas dienā pulcējot daudz apmeklētāju, informē LPP  Latvia ltd. mārketinga vadītāja Jana Meidropa. 

“Lai arī līdz šim Sinsay veikali bija atvērti tikai Rīgā, mēs redzam, cik iemīļots un gaidīts šis zīmols ir arī citās Latvijas pilsētās. Pieņēmām strauji augošam zīmolam atbilstošu, ambiciozu mērķi – būt pieejamiem mūsu klientiem arī Latvijas reģionos. Lai arī mūsdienās iepirkšanās internetā ir kļuvusi īpaši ērta un populāra, daudzi vēl aizvien labprāt iepērkas klātienē, pielaikojot apģērbu un pārliecinoties, ka tas tiešām der ideāli un izskatās labi. Mēs turpināsim zīmola Sinsay attīstību, un tuvākajā laikā veikali tiks atvērti vēl daudzās citās Latvijas pilsētās,” uzsver LPP Latvia ltd. valdes locekle Inese Ļebedeva.

Līdz ar zīmola Sinsay veikala atvēršanu Jēkabpilī tiks radītas vairāk nekā 20 jaunas darbavietas, sniedzot atbalstu vietējās ekonomikas attīstībai. Gandrīz 800 kvadrātmetru lielās veikala platības piedāvājumā būs jaunākajām modes tendencēm atbilstošas apģērbu un mājas aksesuāru kolekcijas par demokrātiskām cenām. Preču klāstā būs pieejamas preces sievietēm, vīriešiem, bērniem un mājas aksesuāri. 

Sinsay veikals Jēkabpilī ikvienam apmeklētājam tiks atvērts 22. novembrī plkst.10.00. “Esam pārliecināti, ka arī jēkabpilieši novērtēs jaunā zīmola ienākšanu pilsētā, jo redzam, cik strauji ir augusi tā popularitāte Rīgā. Jaunā koncepta Sinsay ir jaunākais zīmols no mūsu grupas, bet pēdējos gadus ir piedzīvojis visstraujāko popularitātes pieaugumu. Mēs priecājamies, ka varam radīt jaunas darbavietas arī Latvijas reģionos, vienlaikus nodrošinot uzņēmuma attīstību,” paplašināšanos komentē LPP Latvia ltd. mārketinga vadītāja Jana Meidropa.

Veikalā būs pieejamas jaunākajām modes tendencēm atbilstošas kolekcijas bērniem, sievietēm un vīriešiem, padomāts būs arī par aksesuāriem un mājlietām. Veikals Jēkabpilī atradīsies tirdzniecības centrā Aura Nākotnes ielā 2, tā darbalaiks būs katru dienu no plkst.10.00 līdz 20.00.

Par “LPP”:
“LPP Latvia ltd. mātes uzņēmums “LPP” ir Polijas ģimenes uzņēmums un uzskatāms par vienu no visstraujāk augošajiem apģērbu mazumtirdzniecības uzņēmumiem Centrāleiropas un Austrumeiropas reģionā. "LPP SA" pārvalda piecus modes zīmolus: "Reserved", "Cropp", "House", "Mohito" un "Sinsay", kuru piedāvājums šobrīd ir pieejams klātienes un tiešsaistes veikalos gandrīz 40 tirgos trijos kontinentos visā pasaulē. Uzņēmumam ir vairāk nekā 1700 veikalu tīkls ar kopējo platību 1,4 miljoni kvadrātmetru. Uzņēmuma birojos un pārdošanas struktūrās Eiropā, Āzijā un Āfrikā ir nodarbināti vairāk nekā 24 tūkstoši cilvēku.

Komentāri (0-2/2)

  • Anita
    12.11.2022 17:18
    Visas jau ir pilnas jau sen meklēja
  • Madara Jēkabsone
    12.11.2022 12:20
    Sveiki vai ir zināms vai vakances ir brīvas ?

Atstājiet komentāru