2024.gada 30. aprīlis

Alta, Liāna, Lilija

Redzi dabu savādāk ar InfiRay

Redzi dabu savādāk ar InfiRay

InfiRay Latvija ir augstākās kvalitātes termokameru un nakts redzamības ierīču ražotāja InfiRay Technologies Co., Ltd oficiālais izplatītājs Latvijā.
 
InfiRay Latvijas tirgū piedāvā augstākās kvalitātes tēmekļus, termokameras un dienas medību tēmēkļu uzlikas. Mūsu ierīces ir aprīkotas ar jaunākās paaudzes, vismodernākajiem 12 mikronu sensoriem ar ļoti jutīgu ≤25 milikelvinu NETD temperatūras sensoru. Tehnoloģijas mūsu ierīcēs ļauj baudīt ārkārtīgi detalizētus un spilgtus termālos attēlus. Infiray ierīces spēj noteikt siltuma objektus pat 2600 metru attālumā. Ergonomiskas, ērti ievietojamas kabatā, tām neskādēs ne putekļi, ne mitrums, vienkāršas, un ērti lietojamas.

InfiRay ZOOM ZH50 V2 ir īpaša termokamera, kas pārsniedz visas cerības attēla kvalitātes ziņā. Tā atklāj un ļauj ieraudzīt vairāk, izmantojot 17,6x optisko un 4x digitālo tālummaiņu, kas palīdz noteikt objektus pat 2,6 kilometru attālumā.

Šī termokamera, InfiRay ZOOM ZH50 V2, ar savu nepārspējamo attēla kvalitāti spēj atklāt pat sīkākās detaļas un termālās nianses. Tā ir lieliska izvēle trofeju medībām, ļaujot tev precīzi identificēt un izsekot savu mērķi. Esi gatavs jaunajai medību sezonai, izmanto InfiRay augstākās kvalitātes termokameru.

Šajā termokamerā ir iekļautas divas lēcas, katrā no tām piedāvājot atšķirīgu redzes lauku. Tas nodrošina iespēju veikt precīzas novērošanas gan tuvumā, gan tālumā, vienlaikus saglabājot lielisku izskatu. Ievērojami uzlabota ātrā fokusa regulācijas riteņa sistēma nodrošina vienkāršu un ātru fokusa pielāgošanu pēc vajadzības. Vēl viens ievērības cienīgs aspekts ir ierīces kompaktais izmērs, kas padara to ne tikai efektīvu, bet arī ļoti ērtu lietotājam. Šie uzlabojumi kopā veido ērti lietojamu termokameru, kas nodrošina ergonomisku un efektīvu pieredzi lietotājam.

ej.uz/Zoom-zh50-v2

Mēs nodrošinām vislabākos pirkuma nosacījumus, ātru un bezmaksas piegādi, kā arī trīs gadu garantiju visām mūsu termokamerām gan fiziskām, gan juridiskām personām.

Pievienotā vērtība esot pārstāvim – Tev pašam ir savs servisa centrs, centrs par kura kompetenci garantijas un pēc garantijas servisa sniegšanā varam paši parūpēties, lai tas būtu augstākās kvalitātes. Mūsu pieredzējušie meistari, profesionāli identificēs radušos defektus un tos novērsīs. Turklāt remonta laikā nodrošinām iespēju bez maksas izmantot maiņas aprīkojumu.

Mums rūp Tavas InfiRay termokameras darbības stabilitāte, tāpēc esam apņēmušies regulāri nodrošināt programmatūras atjauninājumus. Padari savas Infiray ierīces vēl efektīvākas un iegūsti jaunas lieliskas funkcijas! Sazinies ar mums vai apmeklē mūsu biroju, kur saņemsi profesionālu padomu. Programmatūras atjauninājumi ne vienmēr ir vienkārši, tāpēc mēs ar prieku Tev palīdzēsim šajā procesā.

Vairāk par InfiRay Latvija un tā produkciju: www.infiray.lv

Atstājiet komentāru