2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Atvaļinājums ar bērniem – kā izvēlēties labāko ceļojuma koferi?

Atvaļinājums ar bērniem – kā izvēlēties labāko ceļojuma koferi?

Atvaļinājums ar bērniem var būt viens no satraucošākajiem notikumiem dzīvē. Lai ceļojums noritētu pēc iespējas bezrūpīgāk, ir svarīgi izvēlēties pareizo koferi.

Ģimenei nepieciešams koferis, kas spēj ietilpināt visu svarīgo, ir viegli transportējams un izturīgs. Ir būtiski iegādāties koferi arī bērnam, lai nevajadzētu visas mantas likt lielajā koferī un lai vienlaikus mācītu bērnam pašpietiekamību un atbildību.

Kā atrast šo “pareizo” koferi? Tālāk daži padomi

Bērnu koferi

Pirmkārt, ir vērts padomāt par bērnu koferiem. Bērna personīgais koferis var būt lieliska iespēja mācīt iepakot ceļojumam nepieciešamo un uzņemties atbildību par savām lietām.

Bērnu koferi bieži ir krāsaini un rotāti ar mīļāko varoņu attēliem. Tomēr izskats nav galvenais.

Ir svarīgi, lai bērna koferis būtu viegli pārvadājams. Tam vajadzētu būt ar izturīgiem ritentiņiem un regulējamu rokturi. Papildus tam ir vērts pārliecināties, vai koferim ir pietiekami daudz vietas visiem nepieciešamajiem priekšmetiem un vai tas ir pietiekami kompakts, lai mazais ceļotājs varētu to ērti pārvietot pats.

Lielāki ceļojumu koferi

Rokas bagāžas un lielo ceļojuma koferu izvēle ir daudz plašāka.

Labam ceļojuma koferim ir 4 ritentiņi ērtai pārvadāšanai un kvalitatīvs izvelkamais rokturis. Kofera satura drošību nodrošina iebūvētā slēdzējsistēma, kas nostiprina rāvējslēdzēju ar kodētu stiprinājumu, nelietojot atslēgu.

Papildus tam ir svarīgi padomāt par kofera iekšpusi. Vai tajā ir pietiekami daudz vietas svarīgām lietām? Vai ir atsevišķas sadaļas apģērbiem, rotaļlietām un higiēnas priekšmetiem? Vai kofera ārpusē ir atsevišķa droša kabata dokumentiem?

Ceļojuma izdevumi

Ieguldījums labā koferī atmaksājas ar peļņu. Lētiem koferiem bieži ir slikti fiksējami ritentiņi, kas salūst jau pēc pirmās apdauzīšanās un padara koferi neērtu.

Iedomājieties situāciju, kad esat svešā lidostā ar visu ģimeni un jums jāuztraucas ne tikai ar bērniem, bet arī ar salauztā kofera transportēšanu un mantu pārlikšanu. Šajā brīdī, visticamāk, jūs vēlētos, lai būtu nedaudz vairāk ieguldījis kvalitatīvā koferī.
Lēts koferis iztur tikai dažus ceļojumus, bet kvalitatīvs koferis var veiksmīgi izturēt pat vairāk nekā 10 gadus.

Papildu koferim, ceļojumu izmaksās ietilpst dažādi citi izdevumi. It īpaši, ja ceļojat ar bērniem. Bet kā segt visas šīs izmaksas? Ja Jums nepieciešami papildu līdzekļi ceļojumam, Jums ir iespēja atvērt ESTO kredītlīniju. Ar personīgo kredītlīniju jūs maksājat procentus tikai no summas, ko izņemat no sava konta, un atmaksu iespējams plānot, pateicoties elastīgajam maksājumu grafikam. Turklāt pirmās 30 dienas Jūs varat veikt maksājumus ar 0% procentu likmi!* Iepazīstieties ar nosacījumiem mājas lapā: https://esto.eu/lv/klientiem/paterinakredits?lang=lv. Ērti pārvaldiet ikdienas izdevumus un koncentrējieties uz visbūtiskāko – atvaļinājuma baudīšanu.

Atcerieties, ka ceļojuma kofera izvēle ir ieguldījums komfortā un mierā. Tāpēc izvēlieties gudri un neuzņemieties nevajadzīgus riskus, iegādājoties lētu ceļojuma koferi.

Jauku ceļojumu un bezrūpīgu atvaļinājumu!

Aicinām izlasīt arī šo rakstu: https://www.tvnet.lv/7541562/esto-nosledz-partneribu-ar-baltijas-mazumtirdzniecibas-lideriem

Atstājiet komentāru