2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

“Lidl Plus” lietotne izdevīgākiem iepirkšanās piedāvājumiem

“Lidl Plus” lietotne izdevīgākiem iepirkšanās piedāvājumiem

Starp daudzajām lojalitātes kartēm, kas pilda Latvijas iedzīvotāju maciņus, neatradīsiet “Lidl” klientu kartes. Un tā nav nejaušība, jo visus lojalitātes bonusus “Lidl” piedāvā tikai viedtālrunī.

Pēc tam, kad pāris reizes izmantosiet “Lidl Plus”, sapratīsiet, cik ērti ir izmantot šo jauno iespēju izdevīgiem pirkumiem. Galvenā sadaļa, kuru visaktīvāk izmanto klienti, ir kuponi, kas jāaktivizē jau pirms iepirkšanās. Tas izdarāms ļoti vienkārši: ieraugot vēlamās preces kuponu, vienkārši aktivizējiet to ar pirksta pieskārienu ekrānam. Kuponu atlaides mainās pirmdienās un ceturtdienās.

Papildus “regulārajiem” kuponiem ir īpašie, kas derīgi tikai vienu dienu. Piemēram, “nedēļas nogales kupons”, “trešdienas superkupons” u.c. – šīs preces jāiegādājas konkrētajā dienā, jo rīt atlaides vairs nebūs spēkā.

Bet mēneša laikā sasniedzot noteiktu iepirkumu līmeni, lietotne pati aicinās lietotāju aktivizēt balvas kuponu, kas ļauj izvēlēties vienu no trim piedāvātajiem produktiem un iegādāties to par 1 centu!

“Lidl Plus” piedāvā arī atlasītu partneru piedāvājumus – tās var būt atlaides aptiekās vai izdevīgas ceļojumu un aviobiļešu atlaides.

Kā lietot “Lidl Plus”?



- Lejupielādējiet Lidl Plus.

*Reģistrējieties.
- Apskatiet īpašos kuponus un aktivizējiet tos pirms katra pirkuma.
- Pēc katra pirkuma saņem un izmanto skrāpējamo kartiņu ar atlaižu piedāvājumu.
- Vairāk informācijas meklē: https://www.lidl.lv/lv/lidl-plus

Īpašās “Goda ģimeņu” atlaides

Atsevišķi jāpiemin “Lidl” atlaides “Goda ģimenes” programmas dalībniekiem, kas daudzbērnu ģimenēm (trīs un vairāk bērni) un ģimenēm, kurās audzina bērnus ar īpašām vajadzībām, ļauj iegādāties preces ar vēl lielākām atlaidēm. Lai saņemtu šīs atlaides, kasē būs jāuzrāda “Goda ģimenes” karte un personu apliecinošs dokuments.

“Goda ģimenēm” “Lidl” veikalos tiek piedāvāta 10% atlaide visiem ikdienas kosmētikas zīmola “Cien” produktiem, bērnu precēm “Lupilu”, pusaudžu apģērbiem “Pepperts”, kā arī iknedēļas īpašais piedāvājums dārzeņu un augļu iegādei, visa veida “Tastino” zīmola fasētajai maizei, kā arī svaigi ceptai maizei un smalkmaizītēm. Ar atlaidēm nopērkams arī “Saguaro” dzeramais ūdens, dažādi “W5” sadzīves ķīmijas un tīrīšanas līdzekļi, kā arī saldumi ar zīmolu “Sweet corner”.

Izdevīgu iepirkšanos vēlot, Tavs “Lidl”!

Atstājiet komentāru