2024.gada 8. maijs

Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Kvid.lv - Jūsu ideālais partneris mājas uzlabošanā!

Kvid.lv - Jūsu ideālais partneris mājas uzlabošanā!

Vai meklējat kvalitatīvas un ilgmūžīgas dārza mājiņas, saunas vai garāžas? Vai arī vēlaties uzlabot savu mājas interjeru ar stilīgām PVC, metāla durvīm un logiem? Vai meklējat profesionālu jumta uzstādīšanu ar visu materiālu, kas var būt gan skārds, šīferis, dakstiņš? Vai šogad ir paredzēts uzlabot savu mājas dizainu ar skaistu CEDRAL, skārda vai flīžu fasādi? Vai ir plānota iekštelpu interjera uzlabošana ar stilīgām žalūzijām un skaistiem CEWOOD paneļiem? SIA Kvid piedāvā visu to un vēl vairāk!

Dārza mājiņas, saunas, garāžas

Ieņem savu vietu dabā un iegūsti komfortu savā dārzā ar Kvid dārza mājiņām, saunām un garāžām! Mūsu izcilās konstrukcijas nodrošina ne tikai praktiskumu, bet arī estētisku pievilcību, piešķirot tavam dārzam un mājai jaunu dimensiju.

Finieris, finiera atgriezumi

Meklējat augstas kvalitātes finiera risinājumus jūsu dizaina projektam? Kvid piedāvā plašu finiera atgriezumu un lokšņu izvēli, kas būs ideāls papildinājums jūsu radošajai vīzijai.

Metāla dzīvokļu, mājas ārdurvis

Stilīgas un drošas metāla ārdurvis –jūsu mājai vai dzīvoklim!
Meklējat uzticamas un estētiski pievilcīgas durvis savai mājai vai dzīvoklim? Visu piedāvāto durvju klāstu var apskatīt www.kvid.lv

PVC, alumīnija durvis un logi

Elegantas un efektīvas PVC un alumīnija durvis un logi no Kvid – Plastimet un REHAU kvalitātē!

Meklējat augstas kvalitātes un izturīgas durvis un logus savai mājai vai birojam? Atklājiet Kvid plašo piedāvājumu ar PVC un alumīnija konstrukcijām, kas nodrošina gan stilu, gan funkcionalitāti.

Plastimet un REHAU piedāvājums: Ar Kvid jūs varat izvēlēties starp diviem – vieniem no vadošajiem ražotājiem – Plastimet un REHAU. Abi nodrošina izcilu kvalitāti un inovatīvu dizainu.

Elegants dizains: Pieejamas dažādu dizainu un krāsu PVC un alumīnija durvis un logi, kas harmoniski iederēsies jūsu mājas vai biroja interjerā.
Energoefektivitāte un izturība: Plastimet un REHAU materiāli nodrošina ne tikai ilgmūžību, bet arī izcilu energoefektivitāti, palīdzot jums samazināt enerģijas izmaksas un uzlabot komfortu mājās vai birojā.

Pēc klienta pieprasījuma veiksim uzmērīšanu un maiņu.

CEWOOD paneļi

Neierobežotas dizaina iespējas ar cewood kokšķiedras paneļiem no Kvid! Piedāvājam standarta 4 krāsu toņus un iespēju izstrādāt individuālus projektus. Palīdzēsim jums radīt unikālu un stilīgu vidi jūsu mājās vai birojā.

Žalūzijas

Vai meklējat uzmanību piesaistošu un praktisku logu aizsardzību? Kvid piedāvā individuāli izgatavotas žalūzijas, kas ir pielāgotas tieši jūsu vajadzībām un interjera stilam.

Individuāli pasūtījumi: Žalūzijas tiek izgatavotas pēc vajadzīgajiem izmēriem. 

Nodrošinām žalūziju uzstādīšanu.

Plašs paraugu klāsts: Apmeklējiet mūsu veikalu, lai iepazītos ar visu žalūziju veidu paraugu stendu un plašo krāsu paraugu klāstu, kas palīdzēs jums izvēlēties labāko risinājumu jūsu mājai vai birojam. Papildus informācija mājas lapā www.kvid.lv

Mīkstie logi

Komforts tavai terasei, lodžijai, lapenei ar mīkstajiem logiem no Kvid!
Izbaudi siltumu un komfortu ar mīkstajiem logiem no Kvid! Mūsu plašajā piedāvājumā atradīsi daudzveidīgu krāsu un materiālu izvēli, lai saskaņotu logus ar savu interjeru.

Jumta segumi

Vai meklējat uzticamu un kvalitatīvu jumta segumu piegādātāju Jēkabpilī? Kvid  piedāvā vienu no plašākajiem jumta segumu klāstiem Jēkabpilī un apkārtnē, sadarbojoties ar vairāk nekā 8 ražotājiem gan Latvijā, gan Eiropā.

Plašs piedāvājums: Mūsu tirdzniecības laukumā pieejami 95% no visiem mūsu piedāvātajiem jumtu paraugiem. Tas nozīmē, ka jūs atradīsiet perfektu risinājumu savam mājas jumtam, neatkarīgi no tā, vai jums ir vajadzīgi skārda jumta segumi, bezazbesta šīferis, māla betona dakstiņi vai šindelis. Piemeklēsim jums labāko jumta risinājumu. Info www.kvid.lv

Profesionāls jumta maiņas pakalpojums: Mūsu pieredzējušie speciālisti palīdzēs jums izvēlēties piemērotāko jumta segumu un veiks jumta maiņu jūsu mājai vai citam īpašumam.

Fasādes paneļi

Ja vēlaties atjaunot savas mājas fasādi, Kvid piedāvā ideālus risinājumus ar augstas kvalitātes fasādes paneļiem. Mūsu klāstā iekļauti cedral fasādes paneļi, skārda dēļi un ķieģeļflīzes.

Žogi: Drošība un stils jūsu mājā

Uzlabojiet savas mājas drošību un piešķiriet tai stilu ar Kvid žogiem! Mūsu plašajā piedāvājumā atradīsiet gan skārda žogus, gan skārda paneļu žogus, 3D žogus un sētas stabus.

Individuāli skārda locījumi

Vai jums ir nepieciešama kvalitatīva un precīza skārda apstrāde? Uzticiet to mums – Kvid piedāvā augstas kvalitātes skārdnieka pakalpojumus, kas apmierinās jūsu prasības un vajadzības.

Individuāli pasūtījumi

Mēs, SIA KVID, esam kļuvuši par uzticamu partneri būvniecības materiālu tirdzniecības nozarē, augot un attīstoties. Uzticamību esam ieguvuši, piedāvājot augstas kvalitātes būvmateriālus no daudziem uzticamiem piegādātājiem.

Plašs būvmateriālu klāsts: Šobrīd spējam piedāvāt ļoti plašu būvmateriālu klāstu uz pasūtījuma, sākot no blokiem un vates, putuplastu materiāliem līdz citiem celtniecības materiāliem, kas nepieciešami jūsu būvprojekta veiksmīgai īstenošanai.

Konkurētspējīgas cenas: Ar mūsu loģistikas tīklu un efektīvu piegāžu organizēšanu spējam konkurēt ar lielveikaliem, nodrošinot jums ne tikai augstas kvalitātes būvmateriālus, bet arī labas cenas. Sadarbojamies ar celtniecības uzņēmumiem.

Uzlabo savu mājokli ar SIA Kvid palīdzību un baudīsi ne tikai kvalitatīvus produktus, bet arī profesionālu pakalpojumu sniegšanu. Sazinies ar mums jau šodien un ļauj mums palīdzēt īstenot savus sapņus!

Viss info detalizēti mūsu jaunajā mājas lapā  www.kvid.lv, klātienē Rīgas ielā 222, Jēkabpilī,
pa tālruni +371 26511969

Visai mūsu produkcijai pieejami paraugi, reklāmu stendi.

Atstājiet komentāru