2024.gada 8. maijs

Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Apbedīšanas birojs “Rituāls” - jaunās telpās

Apbedīšanas birojs “Rituāls” - jaunās telpās

Apbedīšanas birojam “Rituāls” klienti uzticas jau no 2005. gada. Birojam attīstoties, lai  varētu īstenot visus plānus un idejas, bija nepieciešamas lielākas un plašākas telpas. Tāpēc šogad “Rituāls” ir radis jaunu mājvietu Jēkabpilī, Andreja Pormaļa ielā 104, tieši blakus senlaicīgai Tornīšu mājai vecajā ‘konservu rūpnīcas’ teritorijā ar iebraukšanu no kapu puses. Šeit ir ērta piebraukšana un stāvvieta mūsu klientiem.

“Rituāls” galvenais uzdevums ir palīdzēt  pienācīgi pavadīt pēdējā gaitā jums tuvo cilvēku. Apbedīšanas birojs “Rituāls” piedāvā profesionālu atbalstu grūtā brīdī, uzklausot jūsu vēlmes un palīdzot organizēt bēru ceremoniju. Sniedzam visus apbedīšanas pakalpojumus, kremācijas organizēšanu, transportēšanas pakalpojumus, mirušā nogādāšanu pilsētas kapličas saldētavā jebkurā diennakts laikā. Mēs arī nodrošinām šādus apbedīšanas pakalpojumus: mirušā sagatavošana apbedīšanai, mirušā transportēšana no morga uz kapsētu vai krematoriju. Parūpēsimies par dokumentu noformēšanu, ceremoniju zāles rezervāciju un izvadītāja pakalpojumiem.

“Rituāls” var iegādāties visus nepieciešamos apbedīšanas piederumus – zārkus, krustus, pārklājus, segas, apģērbu, sveces. Joprojām esam vienīgais apbedīšanas birojs, kas papildus nodarbojas ar zārku ražošanu, tāpēc mūsu piedāvājumā ir daudz tepat Sēlijā ražotu zārku un krustu. Tāpat ir iespējams pasūtīt zārkus, kas tiks izgatavoti pēc jūsu vēlmēm. Var pasūtīt vainagus un sēru lentas ar uzrakstiem.  Kopīgi meklēsim iespējas īstenot aizgājēja un piederīgo vēlmes.

Apbedīšanas rituālam ir daudzas tradīcijas. Mēs nodrošināsim visu, kas nepieciešams, lai organizētu bēres atbilstoši tradīcijām un reliģiskajai piederībai. Mēs Jums palīdzēsim rast atbildes uz neskaidriem jautājumiem un sniegsim padomus, organizējot bēres. Mūsu uzdevums ir sniegt saviem klientiem konkurētspējīgus un kvalitatīvus pakalpojumus.

“Rituāls” birojā ir izstrādāta ekonomiskā pakalpojumu un piederumu paka – 750 eiro, kas sevī ietver: zārku, krustu, pārklāju, sveces, mirušā sagatavošanu apbedīšanai, apbedīšanas pakalpojumu, transporta pakalpojumus pilsētas teritorijā un sēru floristiku 40 eiro apmērā. Tāpat arī personām, kurām noteikta 1. un 2. grupas invaliditāte, ir noteikta atlaide no pilnā apbedīšanas pakalpojumu summas.

"Rituāls" adrese: Andreja Pormaļa iela 104, Jēkabpils
Diennakts tālrunis: 29 159 430
Biroja tālrunis no 8.00 - 15.00: 28 662 865
Mājas lapa: rituāls.lv
Facebook: Apbedīšanas centrs "Rituāls"
Epasts: ikneiko@inbox.lv

Atstājiet komentāru