2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Jēkabpilī notiek triju auto sadursme un zagļiem, iekļūstot ēkā, nozagtas vērtslietas

Jēkabpilī notiek triju auto sadursme un zagļiem, iekļūstot ēkā, nozagtas vērtslietas

Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Austrumzemgales policijas iecirkņa jautājumos informē, ka Sēlpilī automašīna avarē apgāžoties, Jēkabpilī notiek triju auto sadursme un zagļi, iekļūstot saimniecības ēkā Jēkabpilī, nozaguši vērtslietas.

17. oktobrī īsi pēc pulksten 08.00 Jēkabpils novadā, Sēlpils pagastā, ceļa posmā Aizkraukle – Jēkabpils kāds 1975. gadā dzimis vīrietis vadīja “Volvo” markas transportlīdzekli sastāvā ar puspiekabi un nenoskaidrotu apstākļu dēļ nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā neviena persona fiziski necieta. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

18. oktobrī īsi pēc pulksten 16.00 Jēkabpilī kāds 1994. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Volvo”, neizvēlējās drošu distances attālumu no priekšā braucošās “Opel” markas automašīnas, kuru vadīja kāda 1989. gadā dzimusi sieviete, kā dēļ notika sadursme, kuras dēļ notika uzbraukšana arī priekšā stāvošai “Audi” markas automašīnai, kuru vadīja kāds 1983. gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā fiziski cieta automašīnas “Opel” pasažiere. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

18. oktobrī Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpilī nenoskaidrotas personas iekļuvušas kādā saimniecības ēkā, no kuras nozagtas dažādas vērtslietas. Zādzības dēļ radīti materiālie zaudējumi 400 eiro apmērā. Par šo nodarījumu uzsākts kriminālprocess.

Komentāri (0-1/1)

  • Noname
    20.10.2023 03:36
    Nekas, uzsnigs sniedzins, kluus gaishaks, mazaak zags, mazak stresa Kopiem buus!

Atstājiet komentāru