2024.gada 9. maijs

Einārs, Ervīns, Klāvs

Sēlpils pagastā ceļu satiksmes negadījumā cietuši divi cilvēki

Sēlpils pagastā ceļu satiksmes negadījumā cietuši divi cilvēki

Valsts policija Jēkabpils novadā reģistrējusi vairākus ceļu satiksmes negadījumus, kā arī zādzību, informē VP pārstāve Rūta Strautniece.

19. decembrī īsi pēc pulksten 21.00 Jēkabpils novadā, Sēlpils pagastā notika ceļu satiksmes negadījums. Kāda 1978. gadā dzimusi sieviete vadīja automašīnu neatbilstoši meteoroloģiskajiem apstākļiem, kā dēļ transportlīdzeklis nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā fiziski cieta divas personas, kuras tika nogādātas medicīnas iestādē.

19. decembrī īsi pirms 11.00 Jēkabpilī kāda lielveikala stāvlaukuma teritorijā notika sadursme starp dieviem transportlīdzekļiem – “Audi markas spēkratu un “Volkswagen”. Ceļu satiksmes negadījumā neviena persona fiziski necieta un transportlīdzekļu vadītāji vienojās par saskaņotā paziņojuma sastādīšanu.
19. decembrī neilgi pēc pulksten 17.00 Jēkabpilī kāds 1981. gadā dzimis vīrietis vadīja “Audi” markas spēkratu, būdams 1,94 promiles lielā alkohola reibumā. Par šo pārkāpumu uzsākts kriminālprocess.

20. decembrī Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpilī kāds 1971. gadā dzimis vīrietis konstatējis, ka viņam piederošai saimniecības ēkai(šķūnim) ir uzlauztas durvis un no telpas ir nozagtas dažādas mantas – darba instrumenti. Par šo nodarījumu uzsākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru