2024.gada 9. maijs

Einārs, Ervīns, Klāvs

Jēkabpilī BMW vadītājs iebrauc ēkas sienā, apzog garāžu, aizdzen velosipēdu, Atašienē - brauc dzērumā

Jēkabpilī BMW vadītājs iebrauc ēkas sienā, apzog garāžu, aizdzen velosipēdu, Atašienē - brauc dzērumā

Jēkabpils novadā Jaungada brīvdienās noticis ceļu satiksmes negadījums, pieķerts dzērājšoferis un ziņots par divām zādzībām, informē VP sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece.

29. decembrī īsi pēc pulksten 12.00 Jēkabpilī kāds 1954. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “BMW”, neuzmanības dēļ netika galā ar transportlīdzekļa vadību, kā dēļ nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca kādas ēkas sienā. Ceļu satiksmes negadījumā neviena persona fiziski necieta, bojāts transportlīdzeklis. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.
 
30. decembrī Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpilī pagājušās nakts laikā kādam vīrietim no viņam piederošās “Volvo” markas automašīnas nozagta viena no numurzīmēm. Par šo nodarījumu uzsākts kriminālprocess.
 
30. decembrī Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpilī no kādas dzīvojamās mājas kāpņu telpas nozagts kādai sievietei piederošais bērnu velosipēds. Par šo nodarījumu uzsākts kriminālprocess.
 
31. decembrī Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpilī kāds vīrietis konstatējis, ka viņam piederošajā vasarnīcas ēkā uzlauzta durvju slēdzene, iekļūts ēkā un nozagtas dažādas sadzīves mantas par kopējo vērtību vairāk kā 350 eiro apmērā. Par šo nodarījumu uzsākts kriminālprocess.
 
31. decembrī īsi pirms pulksten 14.00 Jēkabpils novadā, Atašienes pagastā kāds 2001. gadā dzimis jaunietis vadīja “Opel” markas automobili, būdams 1,01 promiles lielā alkohola reibumā. Par šo pārkāpumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Atstājiet komentāru