2024.gada 9. maijs

Einārs, Ervīns, Klāvs

Jēkabpilī piektdien notika satiksmes negadījums uz tilta pār Daugavu, veidojās sastrēgums (FOTO)

Jēkabpilī, piektdien 5.janvārī pēc pulksten pieciem pēcpusdienā, saskrienoties divām automašīnām, notika satiksmes negadījums uz tilta pār Daugavu un veidojās sastrēgums gan Jēkabpils pusē Rīgas ielā, gan Krustpils pusē Neretas un Vienības ielās. Pēc aculiecinieku paustā, satiksmes negadījumā bojāti transporta līdzekļi, cilvēki nav cietuši. Sastrēgums veidojas, jo avārijas formēšanai tiek gaidīta policija.

Jau ziņots, ka šodien Jēkabpilī notika satiksmes negadījums Madonas ielā, kā arī Salas pagastā uz ceļa Jēkabpils – Aizkraukle.

Valsts policija informē, ka piektdien līdz plkst.20 Latvijā jau ir reģistrēts 191 ceļu satiksmes negadījums bez cietušām personām un 11 negadījumi ar cietušajiem.

Šāds negadījumu skaits ir lielāks nekā ikdienā, kad ir labi laika apstākļi.

Jau ziņots, ka piektdienas rītā sniegs un apledojums lielākajā daļā Latvijas apgrūtināja braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem. Dienas gaitā braukšanas apstākļi tika uzlaboti, bet daudzviet joprojām ir apgrūtināti.
 
Autovadītāji tiek aicināti uzmanīties un izvēlēties ceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, kā arī ievērot drošu distanci un paturēt prātā, ka ceļa stāvoklis var mainīties ļoti strauji.

Aculiecinieka foto

Komentāri (0-2/2)

  • Hakijf
    06.01.2024 17:21
    Tā notiek, kad pilsētā izcili tīri ceļi!
  • Jecis
    05.01.2024 22:14
    Šoferīši par saskaņoto protokolu nav dzirdējuši??? Varbūt jāatgriežas auto skolā!? Jeb vēl kadu aizķēra vai tiltam margas nonesa???

Atstājiet komentāru