2024.gada 9. maijs

Einārs, Ervīns, Klāvs

Kūkās un Jēkabpilī, uzlaužot durvis un logu, zagļi apzaguši mājas

Kūkās un Jēkabpilī, uzlaužot durvis un logu, zagļi apzaguši mājas

Valsts policija sākusi kriminālprocesus par zādzībām, kur zagļi, iekļūstot ēkās Kūkās un Jēkabpilī, nozaguši dažādas mantas, savukārt par ugunsgrēku Elkšņu pagastā uzsākta resoriskā pārbaude, informē VP sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece.

8. janvārī Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpils novadā, Kūku pagastā, Kūkās kāds vīrietis konstatējis, ka no viņam piederošās saimniecības ēkas, uzlaužot durvis, iekļūts telpā un nozagts zāģis. Zādzības dēļ radīti materiālie zaudējumi 230 eiro apmērā. Par šo nodarījumu uzsākts kriminālprocess.

7. janvārī Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpilī kāds vīrietis, ierodoties savā dzīvesvietā – privātmājā – konstatējis, ka ēkai ir atvērts logs un nenoskaidrotas personas ir iekļuvušas īpašumā. Materiālie zaudējumi tiks precizēti. Par notikušo uzsākts kriminālprocess.
 
7. janvārī īsi pēc pulksten 23.00 Jēkabpils novadā, Elkšņu pagastā, Silakrogā kādā neapdzīvotā mājā izcēlies ugunsgrēks. Negadījumā neviena persona fiziski necieta. Par notikušo uzsākta resoriskā pārbaude.

Atstājiet komentāru