2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Jēkabpilī policija aiztur divus veikala zagļus, tos aizstāvot, policistiem uzbrūk agresīva jauniete

Jēkabpilī policija aiztur divus veikala zagļus, tos aizstāvot, policistiem uzbrūk agresīva jauniete

Austrumzemgales iecirkņa policistiem uzbrukusi agresīva jauniete, neļaujot vest prom veikalā aizturētos zagļus, informē VP sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Šeršņova.

27.martā Valsts policijas amatpersonas saņēma izsaukumu Jēkabpilī, kur tirdzniecības vietā aizturētas divas personas par zādzības izdarīšanu. Valsts policijas amatpersonas ieradās notikuma vietā un personas ievietoja dienesta transportlīdzeklī, taču tajā mirklī klāt pieskrēja nepilngadīga jauniete un sāka lamāties uz likumsargiem, agresīvi norādīja, ka brauks līdzi saviem pazīstamajiem. Jaunietei tika dota norāde atkāpties, taču viņa turpināja izturēties agresīvi un atvērt dienesta transportlīdzekļa durvis un kad likumsargi sāka braukt prom, jauniete skrēja pakaļ policijas transportlīdzeklim un ar dūri vairākas reizes iesita pa transportlīdzekļa logu.

Jauniete tika aizturēta un par notikušo paziņots viņas mammai, kurai meitene arī nogādāta. Pret jaunieti uzsākts administratīvā pārkāpuma process par amatpersonas likumīgo prasību nepildīšanu, amatpersonas darbības traucēšanu.

Atstājiet komentāru