2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Jēkabpils glābšanas dienests evakuē Pils dīķī iebraukušo automašīnu

Jēkabpils glābšanas dienests evakuē Pils dīķī iebraukušo automašīnu

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona pārvalde saņēma sešus izsaukumus – četrus uz glābšanas darbiem un vēl divi izsaukumi bija maldinājums, informē VUGD pārstāve Viktorija Gribuste.

Otrdien plkst.9.30 no rīta Jēkabpilī, Barona ielā, lai pārliecinātos, ka nenotiek vielu noplūde un netiek nodarīts kaitējums apkārtējai videi, ugunsdzēsēji glābēji no dīķa izvilka tajā iebraukuši automašīnu. Pārmeklējot transportlīdzekli, cilvēki tajā neatradās. 

Jau ziņots, ka 18. martā īsi pirms pulksten 18.00 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpilī kāda “Ford” markas automašīna atrodas daļēji ūdenstilpnē. Valsts policijā konstatēts, ka kāds 1968. gadā dzimis vīrietis vadīja “Ford” markas automašīnu 2,59 promiļu reibumā, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apturēja automašīnu pie ūdenstilpnes.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 42 izsaukumus – 15 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā vienu uz kūlas ugunsgrēku dzēšanu, 19 uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi.

Atstājiet komentāru