2024.gada 1. maijs

Ziedonis

Skaties festivāla “Roks & hokejs” pasākumu tiešraides Jēkabpils Radio1 kanālos!

Skaties festivāla “Roks & hokejs” pasākumu tiešraides Jēkabpils Radio1 kanālos!

Jēkabpils Radio1 sestdien, 26.augustā nodrošinās tiešraides translāciju festivāla “Roks&hokejs” trim nozīmīgiem pasākumiem - Gunāra Meijera ceļojošā kausa hokeja turnīram, Zvaigžņoto komandu spēlei un Roka 7 Hokejs koncertam.

Videotiešraides būs pieejamas portālā www.radio1.lv, Radio1 yotube kanālā – Radio1lv un sociālajā vietnē Facebook Jēkabpils Radio1 profilā – Ziņu portāls radio1.lv.

Sestdien, 26. augustā, Jēkabpils biedrība “Sporta attīstības fonds” otro gadu pēc kārtas ielūdz uz sportiski muzikālu notikumu “Roks & hokejs” Jēkabpils Sporta hallē. Tiem, kuri kaut kādu iemeslu dēļ netiks spēles un koncertu vērot klātienē, būs lieliska iespēja būt klāt visos pasākumos, vērojot spēles un koncertus attālināti videotiešraidēs, ko augstā kvalitātē nodrošinās Jēkabpils Radio1.

Tiešraides sāksim no plkst.11.00 ar Gunāra Meijera ceļojošā kausa hokeja turnīra translāciju. Pirmajā spēlē, kas būs arī turnīra atklāšana, tiksies vieni no šo sacensību iespējamie favorītiem – Jēkabpils un Madonas hokejisti. Turpinājumā tiks translēta divu spēļu tiešraides un finālsacensības, kā arī apbalvošana. Paredzams, ka turpmāk šis turnīrs kļūs par tradicionālu pasākumu. Tā atklāšanā hokejistus un spēļu apmeklētājus sveiks un uzrunās Gunāra Meijera dzīvesbiedre Dzintra. Turnīra translācijas laikā tiks piedāvātas intervijas ar sportistiem un līdzjutējiem, kā arī pirms katras spēles intervijas ar pasākuma organizatoriem.

Fināla tiešraide plkst. 15.15, pēc tās – plkst. 15.45 uzvarētāju apbalvošana.

Turpinājumā no  plkst. 16.50 - tiešraidē būs skatāma zvaigžņoto komandu spēle, kur  laukumā dosies tādas zvaigznes kā Harijs Vītoliņš, Rodrigo Laviņš, Lauris Dārziņš, Edgars Masaļskis, mūziķi Jānis Jubalts un Aigars Grāvers, skeletonisti Martins un Tomass Dukuri, rallija pilots Ivars Vasaraudzis, operdziedātājs Jānis Apeinis, kā arī hokeja zvaigznes: Miķelis un Jēkabs Rēdlihi, Aleksandrs Ņiživijs, Mārtiņš Jakovļevs, Oļegs Sorokins, Gints Meija, Edgars Masaļskis, Guntis Galviņš, Ēriks Ševčenko Guntis Džeriņš, Miks Komuls, kā arī vietējie hokeja entuziasti: Oskars Ancītis, Kalvis Dobkevičs, Sandis Mežaraups un Toms Tomovics.

Tiešraidē būs skatāmas intervijas ar zvaigžņoto komandu spēlētājiem.

Dienas noslēgumā no plkst. 19.00 – tiešraidē būs skatāms roka koncerts, kurā muzicēs grupa “Jauda” no Līvāniem, grupa “Arhīvs” no Jēkabpils un  grupa “Opus Pro”.

Uz tikšanos festivālā “Roks & hokejs” 26. augustā – Jēkabpils Radio1 tiešraidēs - portālā www.radio1.lv, Radio1 yotube kanālā – Radio1lv un sociālajā vietnē Facebook Jēkabpils Radio1 profilā – Ziņu portāls radio1.lv!

Atstājiet komentāru