2024.gada 1. maijs

Ziedonis

Svinīgi apbalvoti Jēkabpils novada Sporta laureāti 2023

Svinīgi apbalvoti Jēkabpils novada Sporta laureāti 2023

Lūša ātrumā un sportiskā gaisotnē ir paskrējis 2023. gads, un piektdien, 26. janvārī, Jēkabpils Tautas namā risinājās Jēkabpils novada “Sporta laureāta 2023” svinīgā sportistu godināšana, liecina "Jēkabpils sporta centrs" sniegtā informācija.

Aizvadītajā gadā Jēkabpils novada vārds Latvijas un starptautiskajā sporta arēnā ir daudzkārtīgi cildināts.

Atzinības un naudas balvas

Naudas balvas un pateicības rakstu par izcīnītām godalgotām vietām Latvijas, Baltijas, Eiropas un pasaules čempionātos un kausu kopvērtējumos saņēma 78 sportisti, kas pārstāvējuši Jēkabpils novadu. 

Pateicību un balvu par “Latvijas Kausa volejbolā 2023” izcīnīšanu saņēma Mārcis Obrumans un Māris Trušelis un viņu vadītā volejbola komanda “Jēkabpils Lūši”: Marats Selivanovs, Kristers Landzāns, Dāvis Emīls Melnis, Eduards Stieģelis, Daniels Žukovskis, Zigurds Adamovičs, Ralfs Kļaviņš, Armands Āboliņš, Jānis Jansons, Ernests Krakops, Leo Catlakšs, Jānis Medenis, Rainers Veips, Kārlis Jaundžeikars, Edijs Krakops un Leo Štolcs.

Ar pateicību par uzticīgu komandas atbalstīšanu tika apbalvots Guntis Martukāns un Raivis Obrumans, bet specbalvu par kodolīgu komentāru pēcspēles intervijā saņēma “Lūšu” volejbolists Jānis Medenis.

Jēkabpils novada vecmeistaru volejbola komanda aizvadītajā sezonā izcīnīja vicečempionu titulu Latvijas senioru volejbola čempionātā. Pateicības rakstu un laureāta balvu par šo sasniegumu saņēma Aigars Ločmelis, Jurijs Naumovs, Kaspars Sniedzītis, Vladislavs Laba, Māris Orlovs, Juris Sirmais, Aleksandrs Šrubs, Dainis Jansons, Vilnis Rubiķis un Mareks Ruzaiķis.

Jau neskaitāmus gadus augstu līmeni ir demonstrējusi Jēkabpils sieviešu handbola komanda ar treneri Vitu Brikmani priekšplānā. 2022./2023.gada sezonā Latvijas Virslīgas čempionātā handbolā sievietēm septiņu komandu konkurencē mūs handbolistes izcīnīja augsto otro pozīciju. Pateicības raksts un laureāta balva tika pasniegta Vitai Brikmanei, Agnijai Ciematniecei, Ievai Lapsai, Dinai Robežniecei, Dignai Konovalovai, Alisei Laurenovai un Vitnijai Paulai Krodziniecei.

Mūsu vieglatlētu-vecmeistaru sportiskais gars ir nenogurdināms. Par to liecina sasniegumi ne tikai Latvijas, bet arī Eiropas un Pasaules čempionātos. Balvu par izcīnītām godalgotām vietām Eiropas un pasaules vieglatlētikas arēnā saņēma soļotājs Normunds Ivzāns un garo distanču skrējējs un triatlonists Anatolijs Macuks. Latvijas vecmeistaru čempionātā vieglatlētikā godalgotas vietas pagājušajā sezonā izcīnīja Aivita Ķiploka, Jūlija Vēvere, Viktors Zarņickis, Ivars Dundurs, Zigmunds Znotiņš un Jānis Erts.

Mūsu novads lepojas ar četrām fantastiskām dāmām, kuras iemīlējušas riteņbraukšanu un azartiski dodas pretī ikvienai uzvarai. Uz skatuves saņemt pateicību un balvu par sasniegumiem 2023. gada riteņbraukšanas sezonā kāpa Dana Sila, Inga Valtere, Evita Bauska un Baiba Saleniece.

Ar pateicība un balvu par uzvaru Latvijas čempionātā tenisā vecmeistariem tika sveikts Andrejs Krūmiņš – spēlējošais treneris, kurš, gatavojot jaunos tenisa talantus, spēj noturēt arī savu meistarību augstā līmenī.

Par augstvērtīgu sasniegumu pasaules čempionātā krosmintonā pateicību un balvu tika aicināts saņemt pasaules ranga sportists un sporta kluba “4R” pārstāvis Artūrs Dzirkalis un viņa treneris Uldis Dzirkalis. Par izcīnītām godalgotām vietām Latvijas čempionātā pateicību saņēma krosmintonists Dmitrijs Minovs un Guntis Kļaviņš. Par uzvaru vecmeistaru čempionātā savā vecuma grupā tika sveikts arī Uldis Lazdiņš.

Augsti sasniegumi bijuši arī novusā. Par 70 dalībnieču konkurencē Pasaules Kausa kopvērtējumā izcīnīto augsto 2. vietu tika sveikta Rita Lamba. Par izcīnīto sudraba medaļu Latvijas čempionātā novusā komandām balvu saņēma Uldis Kampāns.  

Pasaules čempionāts svarbumbu celšanā 2023. gadā tika organizēts Rēzeknē, un šajā čempionātā medaļnieku statusā sevi ierakstīja Estere Romanovska Balunova, sportistes treneris Vladislavs Voitehovičs un sportists Māris Rubulis. Savukārt Eiropas čempionātā, kas šogad norisinājās Grieķijā, sudraba medaļu godam nopelnīja Anda Spriņģe. 

Spēka sporta veida pauerliftinga dalībnieki nu jau neskaitāmus gadus plūc laurus un nes Jēkabpils novada vārdu tuvu un tālu. Par uzvaru Latvijas čempionātā spēka trīscīņā ļoti spēcīgā vīru konkurencē tika sumināts Lauris Daņiļevičs. Par izcīnītām godalgotām vietām Latvijas čempionātā klasiskajā spiešanā guļus dažādās vecuma un svara kategorijās pateicību saņēma Nataša Ņikitina, Iveta Ratniece, Matīss Grudulis, Aleksandrs Miglāns un Židrijus Sabaļausks. Par izcīnītām godalgām Latvijas čempionātā svaru stieņa spiešanā guļus uz atkārtojumu skaitu pateicība tika pasniegta Denisam Borcovam, Artim Banderam, Rolandam Degro un Mārim Orlovam.

Par godalgotām vietām Latvijas čempionātā biatlonā ar suni ar pateicību un balvu tika godināta Agnese Vidže, Olga Buce, Kristaps Vidžis, Guntis Stankevičs un treneris Aleksandrs Marjonovs.

Svinīgajā pasākumā tika sumināta arī šautriņmetēja Anda Vīksna, kuras precizitātes un veiksmes apvienotā formula un psiholoģiskā sagatavotība Baltijas Kausā šautriņmešanā ļāva trāpīt augstajā otrajā pozīcijā.

Akvatlons ir sporta veids, kas sevī apvieno peldēšanu un skriešanu un ir aktuāls arī mūsu novada sportistu vidū. Pateicību un balvu par Latvijas čempionātā akvatlonā M40 grupā izcīnīto 3. vietu saņēma Ivars Timko.

Pasākumā tika apbalvots motokrosists Ako Līdaks, kurš pagājušajā sezonā nopelnīja godalgu Nacionālajā Kausa kopvērtējumā MX B kategorijā.

Par uzvaru Latvijas vecmeistaru čempionātā pludiņmakšķerēšanā tika sumināts Jurijs Ņikandrovs – sporta vecmeistars, kura entuziasms ir viens no iedarbīgākajiem dzinuļiem savu brīvo laiku pavadīt makšķerējot. 

Apbalvojumi par attieksmi, ieguldījumu un sasniegumiem

Jēkabpils Sporta centrs kopā ar sporta līdzjutējiem, atbalstītājiem un citiem aktīviem sporta dzīves sekotājiem izvērtēja aizvadīto sezonu ne tikai profesionālajā, bet arī amatieru un tautas sporta līmenī, un piešķīra dažādus titulus par attieksmi, ieguldījumu un sasniegumiem sporta arēnā. 

Gada sporta vecmeistars – Uldis Dzirkalis. Uldis Dzirkalis ir ne tika izcils krosmintona treneris, bet arī pats spēlē krosmintonu un ir guvis augsta ranga sasniegumus starptautiskās sacensībās. Dažāda kaluma medaļas un balvas pārvestas no pasaules čempionāta Čehijas pilsētā Brno, no 1000 punktu turnīriem Slovākijas pilsētā Bratislavā, Polijas pilsētā Varšavā, Vācijas pilsētā Hamburgā kā arī Rīgā, no 500 punktu turnīra Slovēnijas pilsētā Laško, Latvijas čempionāta un dažādiem neskaitāmiem Latvijas turnīriem.

Gada vecmeistaru komanda sportā – svaru stieņa spiešanā guļus vecmeistaru komanda. Jau neskaitāmus gadus šie Jēkabpils novada stiprinieki vienotā gaisotnē darbojas roku rokā. Cīņasspars, saliedētība, entuziasms un spēcīgs komandas gars viņus ir aizvedis līdz daudzām skaistām uzvarām čempionātu komandu vērtējumos, arī 2023.gada sezonā ir izcīnīts zelts! 

Gada vecmeistaru komanda sportā – sieviešu volejbola komandu “Jēkabpils”. Jau 15 gadus volejbols ir bijis šo dāmu neatņemama dzīves sastāvdaļa gan labos, gan ne tik labos brīžos. Četrus gadus pēc kārtas mūsu volejbolistes veiksmīgi startē Latgales reģiona spēcīgākajā volejbola turnīrā – Sābru Volejbola līgā, kā arī tuvāko novadu organizētajos čempionātos. Šosezon volejbolistes izmēģina spēkus arī Latvijas senioru volejbola čempionātā.

“Atdeve sportā” – telpu futbola komanda “Jēkabpils Lūši/ Ošukalns”. Komanda, kas 10 gadu garumā veiksmīgi nesusi savu vārdu telpu futbola arēnā. Pirmie pieci gadi pavadīti Latvijas čempionāta Pirmajā līgā, kurā izcīnīties sasniegumi devuši iespēju komandai pakāpties uz Virslīgas čempionātu. Arī šajā līgā komanda ir godam cīnījusies piecus gadus, kuru laikā divas reizes izcīnītas bronzas medaļas. Paldies komandas menedžerim Intaram Šleserim!

“Gada ideja sportā” – Aivaram Bondaram un Rūdolfam Bondaram. Neskaitāmu ekstremālu skriešanas sacensību pieredze šos skrējējus aizveda līdz idejai mēroties spēkiem ne tikai citu rīkotajos pasākumos, bet meklēt atbalstu un uzņemties sacensību vēstnešu lomu arī savās mājās – Jēkabpilī. Pateicoties šo abu sportistu aizrautīgajai vēlmei un idejai, kopīgiem spēkiem Lieldienu laikā Jēkabpilī notika ultra maratona sacensības – “Backyard ultra Lūša pēdās”, kas ilga 46 stundas. Tās bija pirmās šāda veida sacensības klātienē Latvijā un šogad tās notiks atkal! Paldies par ideju un būtisku ieguldījumu pasākuma organizēšanā un popularizēšanā!

“Paraugs sportā” – Tatjana Novosjolova. Trenere, kura vada Jēkabpils novada austrumu cīņu klubu “Tan-Gun”. Daudzu gadu garumā viņa profesionāli, nesavtīgi un progresīvi veido un attīsta Taekwon-do sportu Jēkabpilī. Viņas audzēkņi aizvadītajā sezonā daudzkārt piedalījušies starptautiskās un valsts mēroga sacensībās un guvuši augstvērtīgus sasniegumus.

“Sirdsdegsme sportā” – Inita Dimante. Viens nav cīnītājs, un katrs no sasniegumiem ir smags komandas darbs, kura priekšgalā ir treneris, kurš spēcina, uzmundrina, motivē un disciplinē. Florbola līdzjutēji un audzēkņi saka lielu “PALDIES” Initai Dimantei, kura ar sirdsdegsmi atbalsta un pilnveido jauno paaudzi, būvē šī sporta veida izaugsmes piramīdu un paralēli treniņiem organizē dažādus florbola turnīrus.

“Sirdsdegsme sportā” – Kalvis Dobkevičs. Sportista un trenera galvenais dzinējspēks jau no agras jaunības ir bijis hokejs. Viņa ikdiena burtiski aizrit uz slidām, darba laikā rūpējoties par ledus laukuma kvalitāti, bet atlikušo laiku pavadot treniņprocesos gan ar savu komandu, gan trenējot novada jaunos hokejistus Rodrigo Laviņa Hokeja skolā. Viņš ir aizrautīgs un dedzīgs hokeja komandas “Jēkabpils” kapteinis, kurš bijis klāt komandas izveidošanā un vēl joprojām mērķtiecīgi rūpējas par komandas sagatavošanu un sastāva nokomplektēšanu katrai novada čempionāta spēlei. Viņa mīlestību pret hokeju raksturo arī fakts, ka sportists nav izlaidis nevienu savas komandas maču, turklāt sezonā savu spēļu pieredzi un vēlmi sacensties papildinājis, spēlējot arī citās komandās un turnīros Rēzeknē, Daugavpilī, Lietuvā un citur, kas spēlētājam nesuši vērtīgu medaļu birumu. Apguvis arī hokeja tiesāšanas prasmes, tāpēc viņš ir klāt arī tajās hokeja spēlēs, kurās pats nespēlē.

“Organizācija sportā” – biedrība “Sporta attīstības fonds”, kas Jēkabpilī noorganizēja krāšņu un neaizmirstamu muzikāli sportisku pasākumu, apvienojot roku un hokeju. Ne tikai topošajiem Jēkabpils novada hokejistiem, bet arī amatieriem un kaislīgajiem hokeja līdzjutējiem bija dota iespēja satikties un nofotografēties ar dažādām Latvijas slavenībām, hokeja profesionāļiem, pasaules čempionāta bronzas medaļu ieguvējiem un vērot draudzīgi azartisku hokeju labdarības zvaigžņu spēlē Jēkabpils Sporta hallē. Paldies par sagādātajiem svētkiem sporta arēnā! Balvu saņēma biedrības vadītājs Ivars Šaubergs.
 
“Organizācija sportā” – biedrība “Skrien Jēkabpils!”. Saliedēta komanda, kas turpina strauji augt un pilnveidoties un 2023. gadā var lepoties ar dalību neskaitāmās skriešanas sacensībās, kurās gūti arī dažāda kaluma sasniegumi: “Noskrien ziemu” pieci posmi dažādos novados; “Stirnu buka” septiņi posmi; Latvijas Vecmeistaru Vieglatlētikas asociācijas čempionāts; “Cīruļputenis” Preiļos; Līvānu novada atklātais Grīvas krosa čempionāts; Vecbebru pavasara kross; kross Riebiņos; Aizkraukles pusmaratons;  Jūrmalas skriešanas svētki; Līgo skrējieni Jēkabpilī un Ozolos; Tautas triatlons Jēkabpilī; Sarkaņkalna ezeru skrējiens; Skrējiens pa Ilūkstes ielām; Skrējiens apkārt Zarasai ezeram; Jelgavas nakts pusmaratons; skrējiens apkārt Radžu ūdenskrātuvei; Kuldīgas pusmaratons; Krustpils skrējiena trīs posmi; apvidus skrējiens Vecbebros; Zarasai pusmaratons; “Valmieras garšas pusmaratons”; “Stropu rudens” Daugavpilī; “Slēpotāju kross” Pļaviņās; Ozolnieku rudens pusmaratons; Liepājas Mūzikas pusmaratons; tautas skrējiens ,,Ieelpo Rēzekni’’; Sūnu kalnu karalis un Lāčplēša skrējiens Jēkabpils novadā. Sasniegti lieliski rezultāti sacensībās “Rimi” Rīgas maratons, Pasaules skriešanas čempionātā Rīgā, Tallinas pusmaratonā, Dubultmaratonā “Taisnais” Ērgļos, “Backyard ultra Lūša pēdās” Jēkabpilī, skrējiensoļojumā “Rīga-Valmiera”. 

Biedrības noorganizētie pasākumi – bērnu skrējiens Sporta svētkos Jēkabpilī, Helovīna kopskrējiens, kopskrējiens “Izskrien Latviju Jēkabpilī!”, Ziemassvētku kopskrējiens.

Vērts pieminēt arī komandas augstvērtīgāko sasniegumu – komandas sportiste Jūlija Vēvere 2023. gadā Liepājas pusmaratonā laboja Jēkabpils novada rekordu pusmaratonā. 

“Dzelzs raksturs sportā” – Agneta Auzāne. Jēkabpils kinoloģiskā kluba “Lūšu ķepas” sportiste, kura ar savu uzticamo komandas biedru – beļģu aitu suni Dioru – nu jau piecus gadus, izvirzot aizvien jaunus un izaicinošus mērķus, neatlaidīgi trenējas ik dienu. Viņa ir paraugs tam, ka nekad nav par vēlu uzsākt sportista karjeru, ir tikai jāatrod īstais sporta veids un īstais komandas biedrs.  Un komanda var būt arī šāda – cilvēks un suns! Turklāt suns šādā savienībā ir daudz vairāk nekā tikai suns, tā ir daļiņa no sirds un dzīves jēgas. Jāatzīmē, ka, lai nepagurtu, uzticētos un sasniegtu augstus rezultātus, dzelzs raksturam ir jābūt abiem!

“Komandas balsts sportā” – Dace Zariņa. Dace Zariņa ir Mamanet kustības aizsācēja Jēkabpils novadā. Ar viņas iniciatīvu, dedzību un praktisko palīdzību novadā ir izveidojušās četras sieviešu komandas, kas ikdienā regulāri trenējas, kā arī piedalās un gūst ievērojamus panākumus dažādās sacensībās Latvijā un starptautiskā mērogā. Kā Mamanet atbalstītāja, asistente un padomdevēja ir bijusi klāt Zasas dāmu komandai, kas izcīnījusi bronzas medaļas Mamanet čempionātā Pasaules strādājošo un amatieru sporta spēlēs Itālijā. Savukārt ar komandu ,,Jēkabpils Lūsijas” ir izcīnīta 3. vieta Starptautiskā Mamanet turnīra Pludmales kausā. Ar Daces ieguldījumu un dzinējspēku biedrība “Mamanet komanda Jēkabpils Lūsijas” ir realizējusi vairākus projektus – organizējusi sacensības, semināru un praktiskas mācības Jēkabpils novada Mamanet komandām. 

“Atbalsts sportā” – Jēkabpils novada pašvaldība. Jēkabpils Sporta centra un Jēkabpils novada sportistu vārdā par ikgadēju lielisku sadarbību un atbalstu sporta dzīvei sakām lielu paldies Jēkabpils novada pašvaldībai! Uz skatuves saņemt balvu kāpa Jēkabpils novada domes priekšsēdētāja vietnieks izglītības, kultūras un sporta jautājumos Alfons Žuks.

“Populārākais sportists sabiedrības acīs” – Zigurds Adamovičs. Balsojumā, kas vienas dienas garumā notika Jēkabpils Sporta centra Facebook lapā, piedalījās Sporta laureāta aptauju līderi – vieglatlēte Dagmāra Midzene, handboliste Sandra Brikmane, skrējēja Jūlija Vēvere, novusiste Rita Lamba, krismintonists Artūrs Dzirkalis un volejbolists Zigurds Adamovičs. Astoņu stundu balsošanas maratonā sabiedrība par uzvarētāju pasludināja SK „Jēkabpils Lūši” volejbolistu Zigurdu Adamoviču.

Gada laureātu nominācijas

Gada sporta titulu saņēmēji tika izvirzīti, ņemot vērā Jēkabpils gada sporta aptaujas rezultātus, Jēkabpils novada pašvaldības vadības viedokli,  kā arī Sporta centra un Sporta skolas treneru un darbinieku komisijas vērtējumu.

Gada sporta skolotājs – Ina Semjonova. Jēkabpils 2. vidusskolas skolotāja, kura ir atvērta visam jaunajam, inovatīvajam, prot to izmantot darbā ar skolēniem. Izmanto savas darba prasmes un radošās idejas dažādās sporta stundu norises vietās. Ir atsaucīga un sirsnīga attieksmē pret saviem darba kolēģiem.  

Gada sportiskākā ģimene – Timko ģimene – Ivars, Linda un Madara. Ģimene viennozīmīgi ir maza sporta komanda, kas dod vienotu spēku, enerģiju un mīlestību pret sportu ikvienam tās dalībniekam. Timko ģimene 2023. gada sezonā roku rokā piedalījušies daudzos Jēkabpils novadā organizētajos pasākumos: vairākos posmos “Ģimeņu kausā 2023”, Pusstundas skrējienā, Vecgada skrējienā, dažādos pārgājienos, Sieviešu dienas skrējienā, Pusstundas skrējiena iesildošajos pasākumos dažādos novada parkos, Jēkabpils Sporta svētkos, Sergeja Mihaļeva piemiņas sacensībās riteņbraukšanā. Latvijas mērogā Timko devušies uz Zilo kalnu Stirnu buku, Jelgavas pusmaratonu, “Toyota” Rīgas velomaratonu, Bebrenes velosacensībām, Smiltenes triatlonu, “Rimi” Rīgas maratonu, dubultmaratonu “Taisnais”, Jelgavas un Siguldas akvatlonu. Motivāciju piedalīties šajos un vēl citos pasākumos Timko ģimenei sniedz kopā būšana, atbalsts, vienots prieki un gandarījums par paveikto.

Gada sporta komanda – hokeja komanda “Sēļi”. Lai arī komanda spēlē tikai novadu čempionātos, pāris sezonu laikā tā ir iekarojusi atpazīstamību un publikas mīlestību. Iespējams, tas ir tādēļ, ka komandu galvenokārt veido Jēkabpils novada hokeja entuziasti, kuriem agrāk nav bijusi iespēja spēlēt profesionāli vai apmeklēt hokeja treniņus, bet tagad viņu prasmes aug ar katru sezonu. “Sēļi” savu spēļu pieredzi bagātina Jēkabpilī, Daugavpilī un Rēzeknē. Komanda organizē dažādus konkursus, labdarības pasākumus, aktīvi darbojas sociālajos tīklos un ap sevi ir sapulcējuši kuplu līdzjutēju un atbalstītāju pulku, kā arī spējuši piesaistīt vairākus sponsorus. “Sēļus” precīzi raksturo viņu komandas moto – ,,Sēļu cīņas spars ir mūsu kaujas gars!”

Gada treneris – Oskars Ancītis. Spēlējošais hokeja treneris, kurš trenē gan jaunos talantus, gan pieaugušo amatieru komandu HK “Sēļi”. Cilvēks, kurš mīl hokeju un iegulda tajā 100% atdevi, ar spēcīgām motivācijas spējām un lielu sirdi. Ikdienā darbojas kā treneris Rodrigo Laviņa Hokeja skolā, kur ar lielu mīlestību pret šo sporta veidu nodod savas zināšanas un prasmes mazajiem hokejistiem. Kopā ar domubiedriem izveidojis hokeja komandu “Sēļi”, kurā spēlē un trenējas vairāk nekā 50 amatieru. Entuziasts līdz kaulam, vienmēr vēlas uzvarēt. Labs motivators, prasīgs, tajā pašā laikā labsirdīgs un ar labu humora izjūtu. Ceļ Jēkabpils hokeja atpazīstamību Latvijā. Iedvesmo gan bērnus, gan jauniešus spēlēt hokeju.

Gada sportists – Artūrs Dzirkalis. Jauns un talantīgs krosmintonists, kurš savu brīvo laiku velta raketei. Mērķtiecīgi treniņi, dalība un izcīnītās godalgotās vietas starptautiskās sacensībās sportistu pasaules krosmintona ranga tabulā ir ierindojušas augstajā trešajā pozīcijā. Aizvadītajā sezonā krosmintona arēnā uzvaras lauri plūkti 1000 punktu turnīrā Slovākijā, Šveicē un Latvijā, kā arī 500 punktu turnīrā Slovēnijā. Latvijas čempionātā sportists jau trešo sezonu pēc kārtas izcīnījis čempiona titulu. Otrās un trešās vietas izcīnītas Vācijā un Polijā. Sezonas augstvērtīgākajā mačā – Pasaules čempionātā krosmintonā – izcīnīta 3. vieta. Artūra Dzirkaļa sasniegumus augstu ir novērtējusi Latvijas Sporta Federācijas padome, piešķirot viņam Sporta stipendiju 2023./2024. studiju gadam augstākās izglītības apguves un sportiskās meistarības izaugsmes sekmēšanai. 

Gada sportiste – Dagmāra Midzene. Mērķtiecīga, neatlaidīga, talantīga. Ik dienu ar sirdi sportā. Katrs treniņš izpildīts ar azartu, maksimālu atdevi un pārliecību sevī. Nepadodas pat smagākajā cīņā, sacensības gars un adrenalīns augstlēkšanas sektorā nekad nepazūd. Vienmēr aktīva, draudzīga, sirsnīga, pozitīvi noskaņota, atvērta jauniem izaicinājumiem. Sekmīga mācībās. Latvijas čempionātos U-20 grupā gan telpās, gan stadionā izcīnītas sudraba medaļas, Baltijas čempionātos gan ziemā, gan vasarā, sportistes medaļu kontā nākušas klāt vēl divas bronzas medaļas. Prestižajos vieglatlētikas mačos “Valsts prezidenta Balva” izcīnīta 3. pozīcija. Starptautiskajā sacensību apritē bagātīga pieredze, izcīnot 6. vietu Zelta līgas sacensībās Itālijā. 

Foto: Jēkabpils sporta centrs

Atstājiet komentāru