2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Topošie un esošie uzņēmēji aicināti uz semināru

Topošie un esošie uzņēmēji aicināti uz semināru

Zemgales plānošanas reģiona ES Struktūrfondu informācijas centrs sadarbībā ar Krustpils novada domi 22.maijā organizē bezmaksas semināru par biznesa plāna sagatavošanu ESF programmā „Atbalsts pašnodarbinātības un uzņēmējdarbības uzsākšanai".

Seminārs sāksies pulksten 10, Jēkabpilī, Rīgas ielā 150a, Krustpils novada domes konferenču zālē, un to vadīs Kaspars Timofejevs, finanšu un vadības konsultāciju SIA "Konsorts" izpilddirektors. Semināra dalībniekiem būs iespēja gūt informāciju par biznesa idejām un to iespējamiem risinājumiem ESF programmā „Atbalsts pašnodarbinātības un uzņēmējdarbības uzsākšanai".

Seminārā aicināti piedalīties esošie un topošie uzņēmēji, pašnodarbinātās personas, individuālie komersanti, kā arī ikviens
interesents.

Dalību seminārā iespējams pieteikt līdz 21.maijam, pulksten 15 pa tālruni 65207419, 28356611, vai rakstot uz e-pastu: natalija.gerasimova@zpr.gov.lv, norādot vārdu, uzvārdu, pārstāvēto institūciju, tālruni vai e-pastu, kā arī semināra norises vietu. Pieteikties var arī, izmantojot elektronisko pieteikšanās formu ES fondu mājas lapā.

Atstājiet komentāru