2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

JAP iesniedz sūdzību iepirkumā par pārvadājumiem reģionālās nozīmes tīkla daļā "Latgale"

JAP iesniedz sūdzību iepirkumā par pārvadājumiem reģionālās nozīmes tīkla daļā "Latgale"

Iesniegta sūdzība Autotransporta direkcijas (ATD) izsludinātajā iepirkumā par sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanu ar autobusiem reģionālās nozīmes maršrutu tīkla daļā "Latgale", liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā.

 

Sūdzību minētajā konkursā iesnieguši pasažieru pārvadātāji "Jēkabpils autobusu parks", "Rēzeknes autobusu parks", "Dautrans" un "Daugavpils autobusu parks".

 

IUB vēl nav noteicis sūdzības izskatīšanas termiņu.

 

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka ATD oktobrī izsludināja iepirkumu par sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanu ar autobusiem reģionālās nozīmes maršrutu tīkla daļā "Latgale", kuru veido četras lotes - "Preiļi", "Rēzekne", "Daugavpils" un "Krāslava". Prognozētā līgumcena ir robežās no 15,55 miljoniem eiro līdz 15,833 miljoniem eiro.

 

Pretendenti pieteikumus dalībai iepirkumā var iesniegt līdz 14.decembrim.

 

ATD ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā un autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā. Direkcijas darbības galvenais mērķis ir sekmēt pārvadājumu attīstību un pārvadātāju konkurētspējas palielināšanos, kā arī nodrošināt valsts pārvaldes funkciju administrēšanu autopārvadājumu jomā valstī.

 

Materiāls tapis sadarbībā ar BNS

Foto: jekabpils.lv

Atstājiet komentāru