2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

SIA “Jēkabpils autobusu parks” iegādājas 3 jaunus autobusus

SIA “Jēkabpils autobusu parks” iegādājas 3 jaunus autobusus

Šodien trešajā un astotajā pilsētas maršrutā uzsāka kursēt jaunākie SIA “Jēkabpils autobusu parks” iegādātie autobusi.
Kā informē SIA “Jēkabpils autobusu parks” valdes priekšsēdētājs Jānis Ščerbickis, kopumā ir iegādāti 3 jauni autobusi pilsētas maršrutu apkalpošanai. Autobusi ir iegādāti ekonomisku apsvērumu dēļ- lai sniegtu kvalitatīvu pakalpojumu iedzīvotājiem un vienlaikus saglabātu brauciena biļetes cenu 0,50 eiro apmērā, kas ir viena no zemākajām visā Latvijā.

Iegādātie pilsētas autobusi ir pirmie SIA “Jēkabpils autobusu parks” autoparka sastāvā, kuros iebūvēts kondicionieris. Tāpat tie ir aprīkoti ar zemo grīdu, lai atvieglotu iekāpšanu māmiņām ar bērnu ratiem, invalīdiem, kā arī vecāka gada gājuma cilvēkiem.

Autobusi iegādāti no Skandināvijas valstīm un kā atzīst J. Ščerbickis, ir piemēroti Latvijas klimatiskajiem apstākļiem. Iegādātie autobusi nomainīs divdesmit gadus vecus autobusus, kuri prasa lielus ieguldījumus. Tāpat jaunie autobusi ir daudz ekonomiskāki degvielas patēriņa ziņā. Tie paredzēti četrdesmit pasažieru pārvadāšanai.

Elīna Serkova,
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
sabiedrisko attiecību speciāliste

Komentāri (0-3/3)

  • Tā gan
    02.07.2018 18:31
    Šodien gadījās tā nelaime braukt šajā autobusā. Piekrītu SK - vienkārši drausmīgi neērti autobusi, sēdvietas priekš liliputiem laikam...
  • SK
    02.07.2018 18:31
    Šie autobusi domāti kādiem 15 pasažieriem, jo pārējie brauks diskomfortā - sēdvietu ļoti maz, stāvvietas tādas, ka lāga nav kur turēties, eja šaura un novietot var tikai vienus bērnu ratus. Gribēja kā labāk (lētāk), bet sanāca kā vienmēr ...
  • semy
    02.07.2018 18:31
    autobusi jau smuki tik lietus laikā pie vidējām durvīm nav iespējams sēdēt,ar straumi tek ūdens iekša.

Atstājiet komentāru