2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

SIA "Jēkabpils autobusu parks" par 0,5 miljoniem eiro plāno iegādāties divus ar gāzi darbināmus autobusus

SIA "Jēkabpils autobusu parks" par 0,5 miljoniem eiro plāno iegādāties divus ar gāzi darbināmus autobusus

SIA "Jēkabpils autobusu parks" ir izsludinājis iepirkumu divu pilsētas autobusu iegādei, kam kopsummā plānots atvēlēt 0,5 miljonus eiro, liecina Elektronisko iepirkumu sistēmā publiski pieejamā informācija.

Pilsētas vajadzībām plānots iegādāties ar gāzi darbināmus autobusus. Pieteikties konkursā var līdz 3.martam. Autobusi būs jāpiegādā septiņu mēnešu laikā.

Pērnā gada 3.oktobrī SIA "Jēkabpils autobusu parks"' noslēdza ar Centrālo finanšu un līguma aģentūru līgumu par videi draudzīgu autobusu iegādi Jēkabpilij, kura līguma summa bez pievienotās vērtības nodokļa veidotu 481 497 eiro, no tiem ES finansējums būs 353 218 eiro.

Pagājušā gada oktobrī tika izsludināts konkurss par autobusu iegādi, bet Iepirkumu uzraudzības birojā tika saņemts iesniegums par konkursa nolikumu, tāpēc sākotnēji izsludinātais konkurss tika pārtraukts šī gada 20.janvārī.

Pēc iepirkumu komisijas sēdes tika nolemts veikt nepieciešamās izmaiņas konkursa nolikumā un izsludināt atkārtotu konkursu.

"Jēkabpils autobusu parka" īpašnieks ir Jēkabpils novada pašvaldība, liecina "Firmas.lv"dati. Uzņēmuma apgrozījums 2021.gadā bija 5,84 miljoni eiro, bet peļņa - 0,99 miljoni eiro.

Atstājiet komentāru