2024.gada 18. oktobris

Erlends, Rolanda, Rolands, Ronalds

Veikalā “Bebriņš” plašs bērnu un pusaudžu apģērbu un apavu piedāvājums

Veikals “Bebriņš” Jēkabpilī  ir sācis darbu jaunā komandā, ir nomainījušies īpašnieki un nedaudz mainījies arī preču klāsts, tomēr pamatā paliekot uzticīgiem saviem klientiem – plašā sortimentā piedāvā preces jau no piedzimšanas brīža līdz pat 16 gadu vecumam, kā arī preces topošajām un esošajām māmiņām. 

Kad jūlijs sliecas uz otru pusi, aizvien biežāk domājam par drīzo mācību gada sākumu, kas svarīgs gan bērnudārza, gan vispārizglītojošo skolu audzēkņiem. Veiksmīgām skolas gaitām ar visu nepieciešamo jānokomplektē ne tikai skolas soma, bet vajadzīgs arī jauns apģērbs, apavi, sporta tērps un vēl daudzas citas lietas, ko plašā klāstā piedāvā veikals “Bebriņš”. Tāpat arī veikals ir īstā vieta, kur var atrast visu nepieciešamo, kad ģimenē gaida ienākam mazuli, kā arī preces turpmākajiem bērna dzīves gadiem.
 
Veikals “Bebriņš” ir populāro zīmolu HUPPA un LENNE oficiālais pārstāvis Latvijā. Šeit sastopamas arī citu plaši pazīstamu zīmolu – MAYORAL, GAMEX, ATUT, GT – preces. “Bebriņā” nopērkami mazuļu, meiteņu, zēnu apģērbi un apavi, kā arī māmiņu preces. Apavu cena sākot no 5,45 eiro. Tāpat arī piedāvājumā ir zeķes, zeķubikses, bērniem nepieciešamie aksesuāri un kopšanas līdzekļi, preces ēdināšanai, mazgāšanai, uzraudzības līdzekļi, kā arī mazuļu gultas un matrači, autokrēsli. Var iegādāties arī dažādas rotaļlietas un Baby Art produkciju. Tuvākajā nākotnē būs pieejami arī bērnu rati.

Veikals regulāri piedāvā dažādas akcijas, piemēram šobrīd ir vasaras preču izpārdošana,
atlaides no 20 - 70 procentiem.

Apavi sākot no 5,45
T-krekli sākot no 4,50
Klasiskie zēnu krekli 
sākot no 11,35
Sporta tērpi sākot no 16,25
Kleitas sākot no 5,00

Mēs apzināmies, ka vecākiem ir svarīgas ne tikai ilgspējīgas preces bērniem, bet arī pieņemamas cenas, tāpēc bieži vien vecāki bērnu un zīdaiņu preču cenas salīdzina tiešsaistē, meklējot labākos piedāvājumus.

Veikalam ir arī sava interneta tīmekļa vietne bebrens.lv, kurā var gan aplūkot, gan arī iegādāties preces. 

Veikals “Bebriņš” Andreja Pormaļa ielā 12, ir atvērts katru darba dienu no pulksten 9.00 - 18.00, sestdienās no 9.00 - 15.00, Svētdiena – brīvdiena. Ar veikalu var sazināties pa tālruni – 29 254 335.

Komentāri (0-1/1)

  • Andrejs
    18.07.2024 01:20
    Andreja Pormaļa ielā

Atstājiet komentāru