2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

"Maxima XX" veikala modernizācijā Jēkabpilī investēti 250 000 eiro (FOTO)

Mazumtirgotājs "Maxima Latvija" investējis 250 000 eiro veikala "Maxima XX" rekonstrukcijā un pielāgošanā jaunajam konceptam Jēkabpilī, Brīvības ielā, informē "Maxima Latvija" pārstāvji.

Kompānijā norāda, ka veikalā ir ieviesti dabai draudzīgi tehniskie risinājumi, piemēram, apgaismojums ir nomainīts uz LED, ir ieviesti jauni un modernizēti aprīkojumi un izmantoti energoefektīvi risinājumi iekārtu izvēlē.

Tāpat veiktas izmaiņas preču izvietojumā, kā arī ir citi jauninājumi, kas vizuāli klientam nav redzami, bet palīdz efektīvāk darbiniekiem ikdienā veikt tiešos darba pienākumus.

Šobrīd vienotais koncepts ir ieviests vairāk nekā 100 "Maxima" veikalos visā Latvijā.

Vienotais "Maxima" veikalu koncepts tiek ieviests visās Baltijas valstīs.

Jau ziņots, ka "Maxima Latvija" pagājušajā gadā strādāja ar 974,643 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6,5% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa saruka par 3,2% - līdz 30,574 miljoniem eiro.

Kompānija "Maxima Latvija" reģistrēta 2000.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 4,91 miljons eiro. "Maxima Latvija" īpašnieki ir Lietuvā reģistrētie uzņēmumi "Maxima grupe" un "Maxima LT". Grupa ietilpst Nerijus Numas kontrolētajā Lietuvas biznesa grupā "Vilniaus prekyba".

Foto: Maxima/Facebook

Atstājiet komentāru