2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Vēja brāļi piedārdina Jēkabpili un svin "Citā atpūtā" (FOTO)

Vēja brāļi piedārdina Jēkabpili un svin "Citā atpūtā" (FOTO)

Sestdien, 13. septembrī Jēkabpili piedārdināja simtiem motociklu, jo naktsklubā “Cita atpūta” pulcējās “Vēja Brāļu Ordeņa MC” 18. gadskārtai veltītā Pokera brauciena dalībnieki un citi dzimšanas dienas viesi.

Motociklisti veikt Pokera braucienu devās jau agrā rītā, jo kopumā bija paredzēti trīspadsmit kontrolpunkti: Rīgā, Ērgļos, Vecpiebalgā, Preiļos, Viļānos, Vallē, Ērberģē, Sērenē, Pļaviņās, Madonā, Balvos, Gulbenē uh Jēkabpilī.

Vēja Brāļu Ordeņa Pokera spēles pamatā ir vismaz divu kāršu kombinācija, kura iegūstama, izbraucot vismaz divus kontrolpunktus Pokera maršrutā. Uzvar tas spēlētājs, kurš iegūst visspēcīgāko kombināciju. Pēdējais kontrolpunkts bija paredzēts Jēkabpilī un svinīgā uzvarētāju apbalvošana un MCA un MC VBO prezidenta Aivara Freimaņa uzruna notika Jēkabpils naktsklubā “Cita atpūta”.

Kopumā pokera braucienu veica 231 baikeris, bet uz svinībām naktsklubā pulcējās vismz divtik viesu. Vakara gaitā uz skatuves kāpa leģendārā latviešu rokgrupa “OPUS PRO” un pēc koncerta uzstājās DJ Jānis Balodis.

Foto: Sandis Bogačenkovs/"Cita atpūta"

Vairāk bildes var apskatīt: www.citaatputa.lv

Atstājiet komentāru