2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Sēlpilī mājas saimnieks ar dūrēm un ieroci rokās pretojas elektriķiem un policistiem (PAPILDINĀTS)

Sēlpilī mājas saimnieks ar dūrēm un ieroci rokās pretojas elektriķiem un policistiem (PAPILDINĀTS)

(Papildināta iepriekšpēdējā rindkopa)
 
Neoficiāla informācija liecina, ka šobrīd Salas novada Sēlpilī norisinās incidents starp kādas mājas saimnieku, elektriķiem un policiju.
 
 
Kādās mājās elektriķi ieradušies, lai atslēgtu elektrības padevi. Mājas saimnieks elektriķus sagaidījis agresīvi, vicinot dūres, neoficiāla informācija liecina, ka viens no elektriķiem piekauts.
 
 
Lai savaldītu agresīvo mājas saimnieku, elektriķi esot izsaukuši policiju. Savukārt mājas saimnieks kārtības sargus sagaidījis ar ieroci rokās. Policija izsaukusi papildspēkus, kuriem it kā jāierodas ar helikopteri. Tikmēr mājas saimnieks ar ieroci rokās iemucis mežā. Patlaban notiekot viņa tvarstīšana.
 
 
Portāls Radio1.lv sazinājās ar Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdzi Ievu Sietnieci, lai noskaidrotu notikuma apstākļus. Ieva Sietniece apstiprināja, ka Sēlpils pagastā patlaban notiek kāda vīrieša meklēsana, kas slēpjas mežā un ir bruņots. Tāpat arī apstiprināja, ka no Rīgas ir izsaukta speciālā vienība "Omega". Vīrietis tiekot meklēts saistībā ar kādu zādzību. Plašāka informācija un komentāri šobrīd netiek sniegti, lai netraucētu policijas darbu un neizraisītu lieku ažiotāžu.
 
 

Komentāri (0-3/3)

  • Guest
    02.07.2018 18:16
    Viena nianse - saimniekam nepieslēdza elektrību, jo iepriekšējais mājas saimnieks bija sataisījis elektrības parādus.
    Šis ir gadījums, kad valdībai jāsāk skatīt un jāaizliedz no kāda piedzīt Latvenergo parādus - ar ko līgums no tā lai arī piedzen
  • hm!
    02.07.2018 18:16
    a nav ko zagt, tad neķers!!!!!!!!
  • Puika
    02.07.2018 18:16
    Skarbi skarbi valsti daziem nau ko esst a tere lidzeklus lai nokertu kaukadu mazu zagli!

Atstājiet komentāru