2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Sēlpilī operatīvi aizturēts agresīvs elektroenerģijas zaglis

Sēlpilī operatīvi aizturēts agresīvs elektroenerģijas zaglis

Šodien ap pulksten 10.00 Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa policijas darbinieki saņēma informāciju no Latvenergo darbiniekiem par elektroenerģijas zādzību - nelikumīgu pieslēgumu Salas novadā Sēlpils pagastā.
 

Policistiem ierodoties notikuma vietā, mājas saimnieks pēkšņi viņiem uzbruka, mirkli vēlāk viņš paķēra bisi un pavēršot to pret policistiem pavelēja atkāpties. Tad agresīvais vīrietis raidīja vienu šāvienu un iebēga mežā, informē VP Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.
 

VP ZRP Jēkabpils iecirkņa policijas darbinieki sadarbībā ar VP Pretterorisma vienību "Omega" darbiniekiem, iesaistot divus kinologus, nekavējoši veica operatīvos meklēšanas pasākumus un jau dienas vidū 1962.gadā dzimušo vīrieti aizturēja.
 
Policija noskaidrojusi, ka vīrietis medību bisi glabājis nelikumīgi.

Uzsākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana.
 

Komentāri (0-2/2)

  • arodbiedrībai
    02.07.2018 18:16
    Tāpēc jau viņi ir policisti,ja ir bailes tad ,lai strādā maksimā,bet tur arī būs bailes ,jo kastes gāžas virsū.
  • Arodbiedrība
    02.07.2018 18:16
    Policijas darbiniekiem ir nodarīts diezgan smags morālais kaitējums. Parasti tas izraisa diezgan stipras psiholoģiskas un fiziskas ciešanas, pārdzīvojumus, bailes, satraukumu. Tāpēc policijas darbiniekiem ir tiesības vērsties pie Latvijas Iekšlietu darbinieku arodbiedrības pēc tiesiskās aizsardzības, lai no vainīgās personas piedzītu zaudējumus par morālo kaitējumu, kas var svārstīties no 300,- eiro līdz pat 10000,- eiro. Pieredze arodbiedrībai ir.
    Arī citiem darbiniekiem būtu jāizvērtē iespējas iestāties arodbiedrībā, lai baudītu tiesisko aizsardzību pret neparedzētiem gadījumiem. www.lidarodbiedriba.lv

Atstājiet komentāru