2024.gada 20. maijs

Salvis, Selva, Venta

Gribot sodīt par ātruma pārsniegšanu, atrod kontrabandu (FOTO)

Gribot sodīt par ātruma pārsniegšanu, atrod kontrabandu (FOTO)

Piektdien, 25. jūlijā, ap plkst. 21. 43 Valsts policija patrulējot uz Tīnūži – Koknese ceļa par ātruma pārsniegšanu aizturējusi kādu automašīnu. Veicot rūpīgāku apskati, atrasta kontrobanda, vairāki tūkstoši cigaretes.
 
Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Patruļpolicijas nodaļas Patruļdienesta rotas amatpersonas, veicot patrulēšanu ceļa Tīnūži – Koknese 54 km apturēja automašīnu ''Citroen Jumpy'', kuras 1966. gadā dzimušais vadītājs bija pārkāpis minētā ceļa posmā noteikto ātrumu. Policijas amatpersonām veicot automašīnas vizuālu apskati, tika konstatēts, ka automašīnas kravas nodalījumā atrodas kastes ar nelegālas izcelsmes tabakas izstrādājumiem – pavisam 600 tūkstošu cigaretes.
 
Par minēto pārkāpumu uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 321.panta trešās daļas, kas paredz - par tabakas izstrādājumu nelikumīgu pārvadāšanu, ja tas izdarīts lielā apmērā, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Atstājiet komentāru