2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Jēkabpilī atsavina lielu daudzumu nelegālā alkohola

Jēkabpilī atsavina lielu daudzumu nelegālā alkohola

10.septembrī Jēkabpilī kādas automašīnas "VW Passat" pārbaudes gaitā policijas darbinieki tās salonā konstatējuši un atsavinājuši 372 litrus nelegālā alkohola.
Kā portālam Radio1.lv informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece, šķidrums ar alkoholam raksturīgo smaržu bijis pildīts vairākās piecu litru tilpuma plastmasas pudelēs.
Saistībā ar notikušo pret automašīnas vadītāju, kādu 1965.gadā dzimušu Rīgas iedzīvotāju, sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 221.panta 3.daļas - par alkoholisko dzērienu vai tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu (pārvadāšanu) vai realizāciju, ja to izdarījusi organizēta grupa vai tas izdarīts lielā apmērā.
Par šādu likumpārkāpumu vainīgo personu paredzēts sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Atstājiet komentāru