2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Naktī uz pirmdienu Jēkabpilī aizturēts kukuļdevējs

Naktī uz pirmdienu Jēkabpilī aizturēts kukuļdevējs

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvalde (ZRP) informē, ka strādājot pastiprināti kukuļdošanas apkarošanas jomā, šogad Zemgales reģionā policijas darbinieki aizturējuši jau 42 autovadītājus par kukuļdošanu. Šonakt kukuļdevējs aizturēts Jēkabpilī.
 
 
Naktī uz 9.jūniju aizturēti divi autovadītāji par kukuļdošanu. Viens no autovadītājiem 1988.gadā dzimušais vīrietis aizturēts Jēkabpilī par ātruma pārsniegšanu, lai izvairītos no soda, mēģinājis iedot 100 eiro. Vīrietim tika konstatēts arī alkohola reibums un nav bijusi vadītāja apliecība. Par ātruma pārsniegšanu aizturēts autovadītājs arī Bauskā. 1962.gadā dzimis vīrietis mēģinājis policistiem iedot 20 ASV dolārus, pēc kā arī tika aizturēts.
 

Uzsākti kriminālprocesi, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt divdesmit minimālajām mēnešalgām.
 
 
Vakar, 8.jūnijā Dobeles novadā, Bikstu pagastā aizturēts 1987.gadā dzimis vīrietis, kurš vadīja transportlīdzekli un pārkāpa atļauto braukšanas ātrumu, lai netiktu noformēts administratīvais pārkāpuma protokols, mēģinājis iedot 140 litus, pēc kā arī tika aizturēts. Aizturētais ir Lietuvas pilsonis.
 
 
VP Zemgales reģiona pārvaldes policisti turpina strādāt pastiprināti kukuļdošanas apkarošanas jomā.
 
 
Ieva Sietniece,
Valsts policijas
Zemgales reģiona pārvaldes
priekšnieka palīdze

Komentāri (0-2/2)

  • Swarka
    02.07.2018 18:16
    no 200+ gan neatsakās :-?
  • :D
    02.07.2018 18:16
    Intersanti, ka ziņas par 1000-5000 eur kukuļa došanu reti kad parādās! Vainu nedod tik lielus, vai.... :)

Atstājiet komentāru