2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Lietu par vīrieša nosišanu Jēkabpils svētku laikā apelācijas kārtībā skatīs maijā

Lietu par vīrieša nosišanu Jēkabpils svētku laikā apelācijas kārtībā skatīs maijā

Lietu par vīrieša nosišanu Jēkabpils pilsētas svētku laikā apelācijas kārtībā Zemgales apgabaltiesas Aizkraukles tiesu nams sāks skatīt 20.maijā, informēja Zemgales apgabaltiesā.  Apelācijas protestu minētajā lietā iesniedzis prokurors.


Arturam Geļeverjam, kurš apsūdzēts pēc Krimināllikuma 125.panta 3.daļas - par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei -, Jēkabpils rajona tiesa piespriedusi nosacītu brīvības atņemšana uz diviem gadiem un sešiem mēnešiem ar pārbaudes laiku uz trīs gadiem.


Prokurors apsūdzētajam vīrietim bija pieprasījis piespriest reālu brīvības atņemšanu uz četriem gadiem un sešiem mēnešiem bez mantas konfiskācijas ar policijas kontroli uz diviem gadiem.


Kā iepriekš informēja prokuratūras preses sekretāre Aiga Eiduka, prokuratūra uzskata, ka apsūdzētais Jēkabpils pilsētas svētku laikā, greizsirdības jūtu vadīts, sāka konfliktu ar cietušo.


Konflikta laikā apsūdzētais ar dūri spēcīgi iesita cietušajam pa seju, tāpēc cietušais nokrita uz zemes un atsitās ar galvu pret bruģi. No gūtajiem miesas bojājumiem iestājās cietušā nāve.

Materiāls tapis sadarbībā ar LETA

Atstājiet komentāru