2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Mežāres pagastā satiksmes negadījumā cietis autovadītājs

Mežāres pagastā satiksmes negadījumā cietis autovadītājs

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 15 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 5 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 2 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums, kurā cietusi viena persona, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

21. februārī Jēkabpils novada Mežāres pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Audi A6” un netika galā ar transportlīdzekļa vadāmību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī. Negadījumā autovadītājs guva traumas un tika nogādāts ārstniecības iestādē. Pasažieri no medicīniskās palīdzības atteicās. Policijā par notikušo ir sākts administratīvā pārkāpums. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 94 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 38 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 15 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēti 11 ceļu satiksmes negadījumi, kur 2 gadījumos cietušas 2 personas.

Atstājiet komentāru