2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Apzināti izraisa avāriju siltumtrasē

Apzināti izraisa avāriju siltumtrasē

Otrdien tika likvidēta avārija iekšējā siltumtrasē ēkā Jēkabpilī, Draudzības alejā 26.
 
 
Agri no rīta pēc pulksten pieciem Tvaika ielas katlumājā tika konstatēts, ka strauji palielinās siltumenerģijas patēriņš, kas liecināja, ka kaut kur trasē ir avārija. SIA "Jēkabpils siltums" valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Karpenko sacīja, ka pārbaudot visas ārējās trases, bojājums netika atklāts. Ap pulksten desmitiem no rīta tika konstatēts, ka ēkā Draudzības alejā 26 kāds rīta agrumā ir atgriezis siltumnesēja atgaisošanas ventili un no siltumtrases karstais ūdens noplūdis pagrabā. Kā komentēja Aleksandrs Karpenko, kad uzņēmuma darbinieki atklāja avārijas vietu, karstais ūdens pagrabā noplūdes vietā bijis jau gandrīz līdz ceļiem.
 
 
Noplūde tika likvidēta, bet tā kā ventilis atgriezts tīšu prātu, Aleksandrs Karpenko norādīja, ka par zemē izlieto karsto ūdeni jeb nevajadzīgi patērēto siltuma daudzumu nāksies maksāt šīs mājas iemītniekiem un viņu rēķins par janvāri, iespējams, būs lielāks.

Komentāri (0-3/3)

  • zenja
    02.07.2018 18:22
    pat ja tiisaam bija atverts ventilis,kapec majas iemitniekiem jamaksa par kada cilveka izdarito noziegumu?!par ko vini ir vainigi?
  • Nafigs
    02.07.2018 18:21
    Piekrītu Nikam. Ja kas, tad tiesas lieta neizbēgama! Tā jau šajā mājā ir vieni no lielākajiem rēķiniem. Pietiek barot citus! Siltumtīkli domājiet, ko darāt!
  • Niks
    02.07.2018 18:21
    Ir pierādījumi, ka ventilis tika atvērts? Ir policijas protokols? Ja jau tika izdarīts noziegums - tad kur ir lietas materiāli?
    Sanāk, ka katru dienu man var sūtīt mistiskus rēķinus par manis NEIZTĒRĒTO siltumu!?!?!

Atstājiet komentāru