2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Vai jēkabpiliešus apmierina pilsētas iestāžu darbs?

Vai jēkabpiliešus apmierina pilsētas iestāžu darbs?

Valsts institūcijas bieži vien paļaujas uz to, ka tās savās nozarēs ir monopolistes, tāpēc reizēm atļaujas nepildīt savus solījumus iedzīvotājiem, norādījis bijušais Veselības ministrijas valsts sekretārs, tagad Valsts reģionālās attīstības aģentūras direktors Rinalds Muciņš. Viņš uzsver, ka valsts institūcijas strādā par iedzīvotāju naudu, un viņiem ir tiesības saņemt to, kas ir solīts.
 
Sarunās ar jēkabpiliešiem skaidrojām, kā viņi vērtē valsts un pašvaldības iestāžu darbu Jēkabpilī? Viedokļus izteica Gunita, Lilija, Māris, Vineta un Solvita.
 
Gunita: Maz man nācies apmeklēt valsts un pašvaldības iestādes. Lai spriestu objektīvi, būtu biežāk jāapmeklē šīs iestādes, taču tās retās reizes, kad esmu bijusi esmu saņēmusi vēlamos pakalpojumus.
 
Lilija: Nevaru atbildēt uz šo jautājumu, jo tikpat kā neapmeklēju šīs iestādes. Vienīgi varu pieminēt valsts ieņēmu dienestu, tur labi strādā, nav bijusi negatīva pieredze.
 
Māris: Man nav nekādu pretenziju. Kad vajag savas lietas varu nokārtot, apkalpošana laipna. Cits jautājums, ka amksājumi lieli, bet apkalpošana iestādēs ir laipna.
 
Vineta: Man ļoti maz vajag šādus pakalpojumus. Ar pašvaldības iestādēm norēķinos caur internetu. Esmu bijusi valsts sociālās apdrošināšanas pārvaldē – tur ir laipni darbinieki, kas labi strādā. Man nav pretenziju.
 
Solvita: Mani apmierina valsts un pašvaldību iestāžu darbs. Piemēram, valsts ieņēmumu dienestā ir ļoti atsaucīgi darbinieki, visu izskaidro, palīdz.
 
Aptauja liecina, ka jēkabpilieši ir apmierināti ar pilsētā esošo valsts un pašvaldības iestāžu darbu, jo dodoties uz tām saņem visus sev nepieciešamos pakalpojumus.

Atstājiet komentāru