2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpils Radio1 15 gadu jubileja nosvinēta godam (PAPILDINĀTS AR FOTO)

Jēkabpils Radio1 15 gadu jubileja nosvinēta godam (PAPILDINĀTS AR FOTO)

Ar krāšņu un emocionālu koncertu, plašu viesu pulku un visaptverošu prieku un pozitīvām emocijām 6. jūlija naktī Krustpils brīvdabas estrādē mēs kopā nosvinējām Jēkabpils Radio1 15 gadu jubileju.

Svētku diena aizsākās jau pl. 11.00, kad Jēkabpilī, sporta pilsētā “Dinamo” notika Radio1 kausa izcīņa pludmales volejbolā. Sacensībās piedalījās labākās Jēkabpils puišu un meiteņu pludmales volejbola komandas. Sieviešu grupā 1. vietu izcīnīja Kristīne Litavniece un Anželika Ivanova, 2. vietā - Agita Muceniece un Inita Voitiņa, bet 3.vietā - Irita Smirnova un Sandra Ābola. Savukārt vīriešu grupā 1.vietu ieguva Artjoms Soboļevs un Edvīns Skrūders, 2. vietu - Valērijs Ščerbickis un Edijs Sovetovs, 3. vietu - Jānis Grunte un Toms Spodris.

P7060104
Bet vakarā no pulksten 20.00 uz Krustpils brīvdabas estrādi sāka plūst viesu straume un piepildīja saliņu ar smiekliem, satiktu draugu sarunām, dziesmām un dejām. Šogad svētku koncertu iesāka mūziķis Agris Semēvics ar dziesmām gan no “100. Debijas” laikiem, gan arī saviem jaunākajiem skaņdarbiem. Publiku turpināja iesildīt puišu grupa “Blitze” un ar dziesmu “Hop” piecēla kājās ne vienu vien ballītes viesi.

IMG 9120

Īsi pēc pusnakts uz skatuves ar pārsteidzoši asprātīgu un jautru priekšnesumu kāpa neticami simpātiskie un talantīgie brālēni Triceps un Biceps - grupa “Bermudu Divstūris”. Pēc viņu uzstāšanās šķita - kur nu vēl enerģiskāk un pozitīvāk...

IMG 9223

Nelielajā atelpas brīdī uz skatuves kāpa tikko precējies jaunais pāris - Sandis un Līga Brikmaņi - un visām ballītes neprecētajām dāmām bija iespēja noķert īstu līgavas pušķi. Un tad jau estrādi tikai ar savu parādīšanos vien savā varā pilnībā pārņēma Gacho. Ar šo puišu enerģiju pārpārēm pietika, lai vēl stundu stampātu grīdu, norautu jumtu un beigās tradicionāli noķertu trakojošajā pūlī lecošo Gacho.

IMG 9373
Diskusijas par to, kurš no abiem pēdējiem priekšnesumiem bija iespaidīgāks, nesteidz rimties vēl šobaltdien, bet acīmredzams bija tas, ka gan “Bermudu Divstūris”, gan Gacho uz skatuves sevi atdeva par visiem 100% un apmeklētāji to novērtēja ar fantastiski aktīvu līdzdalību.

IMG 9492

Pasākuma turpinājumā izturīgākie apmeklētāji turpināja baudīt DJ Jānis Balodis, DJ Kgee un DJ Bechs muzikālo sniegumu.

Jūs – mūsu uzticamie klausītāji, līdzjutēji, draugi un sadarbības partneri – jau piecpadsmito gadu pēc kārtas izrādījāt mums savu cieņu un atbalstu, esot kopā ar mums mūsu svētkos. Radio 1 jubilejas svinībās saliņā pulcējās plašs viesu pulks, un tas vēlreiz pierādīja, ka jūs mūs novērtējat un mēs esam jums vajadzīgi. Paldies jums par to! Paldies, ka esat kopā ar mums gan svētkos, gan ikdienā!

Mēs – Jēkabpils Radio 1, ziņu portāls radio1.lv un laikraksts “Ceturtdiena” – arī turpmāk jūs informēsim par Jēkabpils pilsētas un reģiona novadu aktualitātēm, par notikumiem Latvijā un pasaulē, rosināsim diskutēt par sabiedrībai svarīgām tēmām un savu reizi arī izklaidēsim smaidam un dzīvespriekam.

Vēlreiz sakām sirsnīgu paldies visiem, kas ieradās uz mūsu dzimšanas dienas svinībām un paldies arī māksliniekiem un visiem pasākuma atbalstītājiem, kas palīdzēja pasākumu veidot kvalitatīvu un interesantu.

Uz tikšanos nākamvasar – Jēkabpils Radio 1 16. jubilejas pasākumā! Bet līdz tam – mēs ik dienas esam kopā ar jums – 107,0 FM vilņos, pastkastītē un datora monitorā.

 
Fotogrāfijas no jubilejas koncerta, lūdzu, skatiet šeit: dra.lv/sqzmmi

Visas fotogrāfijas no Radio1 jubilejas koncerta var lejuplādēt šeit:
http://failiem.lv/u/lfkxnzx

Fotogrāfijas no fotosienas, lūdzu skatiet un lejupielādējiet šeit: dra.lv/sqziba

 

 

Cieņā un pateicībā,

Jūsu Jēkabpils Radio 1, ziņu portāls radio1.lv un avīze “Ceturtdiena”

Komentāri (0-4/4)

  • Nellija
    02.07.2018 18:15
    Ņemot vērā, ka daudzi bija devušies uz DzD-svētkiem, pasākuma apmeklējums bija ļoti labs! Un arī ballīte bija forša, paldies Radio 1!
  • BPlz
    02.07.2018 18:15
    The best party ever :)
  • M.D.
    02.07.2018 18:15
    Bij labi! :)
  • Matīss L
    02.07.2018 18:15
    Paldies, par balliti, pozitivi, traki un jautri!!!!!!

Atstājiet komentāru