2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Kino Mītnē - sporta komēdija "Čempioni" (VIDEO)

Kino Mītnē - sporta komēdija "Čempioni" (VIDEO)

No 12.līdz 14.martam plkst.18:30, 15.martā plkst.16.00 Kino Mītnē Jēkabpils tautas namā demonstrēs komēdiju „Čempioni”. Filmas papildseanss 13.martā plkst.14.00.

Filmas pamatā ir reāli notikumi, kuri sasaucas ar šobrīd vēl aktuālajām Ziemas olimpiskajām spēlēm Sočos. Stāsts ir par sportistu uzvarām un panākumiem. Filmas „Čempioni” autori parādīs, ka augsti sporta sasniegumi nav tikai mēģinājums kļūt par rekordistu titula dēļ, bet, pirmkārt, tas ir milzu darbs un gribasspēks, ticība saviem spēkiem un veiksmei, tuvinieku un draugu atbalsts, kā arī, protams, vēlēšanās veltīt savus sportiskos varoņdarbus dzimtenei.

Šī filma var kļūt par lielisku dzinuli tiem, kuri zaudējuši ticību sev un saviem spēkiem, jo tajā iekļauti patiesi stāsti par to, cik daudz darba cilvēki gatavi veltīt tam, lai gūtu īstus panākumus. Sižeta centrā ir pieci stāsti par sportistiem, kuri spējuši izcīnīt olimpiskās medaļas. Šeit ir viss – kāpumi un kritumi, prieks un asaras, sāpes un aizvainojums, draudzība un nodevība, mīlestība un naids.

Galvenajās lomās: Aleksejs Čadovs («Mīlestība un lielpilsēta 2,3», «Dienas sardze»), Tatjana Arntgolca (seriāls «Bezdelīgas ligzda», seriāls «Viktorija»), Svetlana Hodčenkova, («Dienesta romans. Mūsdienas», «Mammas»), Marks Bogatirevs (seriāls «Virtuve»), Sergejs Garmašs («Eglītes», «Nu ir pirogi!»)

Oriģinālais nosaukums: Чемпионы

Žanrs: sports, komēdija

Filmas garums: 1h 50 min

Gads: 2013 (Krievija)

Pirmizrāde Latvijā: 24.01.2014.

Vecuma ierobežojums: bez vecuma ierobežojuma

Valoda: Krievu, ar subtitriem latviešu valodā

 

)

Atstājiet komentāru