2024.gada 9. maijs

Einārs, Ervīns, Klāvs

Svinību laiks – svētku svinēšana Vecpilsētas laukumā

Svinību laiks – svētku svinēšana Vecpilsētas laukumā

12.jūlijā visas dienas garumā no plkst. 12:00 līdz pat plkst. 20:30 pašā Jēkabpils sirdī – Vecpilsētas laukumā notiks lielā svētku svinēšana. To vadīs Latvijas Nacionālā teātra aktieris Mārtiņš Egliens.
 
Pēc svinīgās svētku atklāšanas, pilsētas vadības un viesu uzrunām un Gada jēkabpilieša nominēšanas šeit koncertēs dziedošo aktieru ansamblis „DRAMA" - Karina Tatarinova, Dita Lūriņa, Mārcis Maņjakovs un Mārtiņš Egliens. Godināsim akcijas „Mans labais kaimiņš" dalībniekus un baudīsim Jēkabpils amatierkolektīvu uzstāšanos. Koncertēs brāļi Auzāni un „Slavenais Jersikas Orķestris", būs kantrī mūzikas grupu vadītāju apvienības „Pieczvaigžņu ekspresis" uzstāšanās.
 
Šeit koncertēs arī Tautas mūzikas festivāla „Lustes Jēkabpilī" dalībnieki, Baltkrievijas Valsts Kultūras un mākslas universitātes folkloras ansamblis „Gramņici" un Jēkabpils bērnu un jauniešu vokāli instrumentālais ansamblis "ANY FACE".
 
Dienas programmu noslēgs Fēliksa Ķiģeļa un grupas koncerts.
 
Vecpilsētas laukumā atgriezīsimies plkst. 22:00, kad būs pienācis laiks dejām. Par svētku balles muzikālo pavadījumu līdz pat rīta gaismai šeit rūpēsies grupa „Lauku Muzikanti" un DJ Balodis.

Atstājiet komentāru