2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Starptautisko konkursu laureāta Alekseja Lundina koncertā viesojās Krievijas vēstnieks Aleksandrs Vešņakovs

Starptautisko konkursu laureāta Alekseja Lundina koncertā viesojās Krievijas vēstnieks Aleksandrs Vešņakovs

Trešdien, 23.jūlijā uz Jēkabpils tautas namā notiekošo Krievijas Valsts kamerorķestra „Maskavas Virtuozi" 1.vijoles, Starptautisko konkursu laureāta Alekseja Lundina koncertu ieradās Ārkārtējais un Pilnvarotais Krievijas Federācijas Vēstnieks Latvijas Republikā Aleksandrs Vešņakovs.
 

Atklājot Operas dienu koncertu, savu uzrunu klātesošajiem teica Jēkabpils domes priekšsēdētāja vietnieks sociālos jautājumos Jānis Raščevskis.
 
 
Savukārt Ārkārtējais un Pilnvarotais Krievijas Federācijas Vēstnieks Latvijas Republikā A. Vešņakovs uzrunā pauda gandarījumu par iespēju viesoties Jēkabpilī un piedalīties Operas dienu atklāšanā. Vēstnieks izteica pateicību Jēkabpils Domes priekšsēdētājam Leonīdam Salcevičam par doto iespēju pilsētas iedzīvotājiem iepazīt un baudīt klasisko mūziku tepat uz vietas, savā pilsētā.
 

Koncertā kopā ar izcilo mākslinieku un starptautisko konkursu laureātu A. Lundinu koncertēja arī viņa meita Marija Lundina (vijole) un dzīvesbiedre, Krievijas Valsts kamerorķestra māksliniece, Starptautisko konkursu laureāte Tatjana Fedosejeva (klavieres).
 

Margita Liepiņa
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja
 
Foto: Jānis Lācis

Atstājiet komentāru