2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Tehnisku iemeslu dēļ operete - "Klīvija" ir atcelta (FOTO)

Tehnisku iemeslu dēļ operete - "Klīvija" ir atcelta (FOTO)

Tehnisku iemeslu dēļ operete "Klīvija" atcelta. Biļetes var nodot atpakaļ kasē un saņemt naudu.
 
Mūzika, vokāls, deja, krāšņi tērpi un gaismu spēles plaši starptautiski atzītā mūziklu un filmmūzikas komponista Niko Dostāla labākajā, bet Latvijā sen nedzirdētā skatuves darbā – romantiskajā operetē „Klīvija" 4. oktobrī plkst. 17.00 Krustpils Kultūras namā.
 

„Klīvijas" personāži satiekas Boligvajas pierobežā, kur miljardieris Potertons angažējis slavenus Holivudas aktierus romantiskai filmai, kas tiek uzņemta Dienvidamerikā, Kordiljeru pakājē. Pēkšņi filmzvaigzne Klīvija no vēstules uzzina, ka filmēšana patiesībā ir tikai aizsegs lielam un bīstamam darījumam.
Boligvajā noticis apvērsums. Potertonam pieder lietošanas tiesības apjomīgām raktuvēm, bet tagad ieeja valstī liegta. Viņš kaļ plānus, kā atgūt savus ienesīgos īpašumus.
 

Humorpilnais sapņotājs, amerikāņu žurnālists neprātīgi iemīlējies robežapsardzes sieviešu vienības „Amazones" komandierē. Izgudrotājs McMakenzijs nenogurstoši rūpējas par „vienvirziena" kustību miljardieru naudas makā...
 

Klīvija: „Domāju, ka sapnis jau beidzies, bet tad... Cilvēka dzīvē tomēr notiek brīnumi, vajag tikai stipri, stipri ticēt, un tie notiek..."
 

Lomās: Sonora Vaice, Ingus Pētersons, Baiba Berķe, Kārlis Rūtentāls, Juris Ādamsons, Zigurds Neimanis, Jānis Kirmuška, Jānis Skanis vai Juris Frinbergs. Diriģents Guntars Bernāts.
 

Izrāde 2 cēlienos, ilgums 2 st. 45 min.
 

Biļešu cena 8, 10, 12, 15 un 18 €. Studentiem, skolniekiem un pensionāriem biļetes ar 20% atlaidi. Biļetes Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv. Informācija pa tālruni 25123145.
 
kliivija2
 
kliivija

Komentāri (0-1/1)

  • Guest
    02.07.2018 18:20
    Izrāde Jēkabpilī atcelta

Atstājiet komentāru