2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

„Valmieras kinostudija” piedāvā jaunu izrādi bērniem „RIO RIO!”

„Valmieras kinostudija” piedāvā jaunu izrādi bērniem „RIO RIO!”

Tas ir jautrs muzikāls detektīvstāsts par diviem zilajiem papagaiļiem - Blū un Pērlīti, kurus malumednieki atraduši katru savā pasaules malā un saveduši kopā džungļos pie Rio.

 

Šie retie putni ir pēdējie savas sugas pārstāvji. Tieši tāpēc malumednieki ir ieinteresēti sugas turpinājumā, lai pēc tam dārgi pārdotu viņu pēcnācējus. Blū un Pērlīte sākotnēji viens otru pat nepieņem, līdz starp viņiem rodas simpātijas un abi nolemj bēgt no malumednieku ieslodzījuma. Bēgšanas piedzīvojumos brīvības meklētāji iepazīst izpalīdzīgo buldogu Luisu, lielo tukanu Rafu un citus eksotiskos dzīvniekus. Viss jau būtu labi, ja nebūtu marmoseta (mērkaķīša) Mauro, kurš traucē papagaiļiem īstenot bēgšanas plānu. Kā tas viss beidzas? Tas jāredz pašiem!

Izrāde „Rio Rio!” būs jau astotā viesizrāžu tūre. Esam apkopojuši dažādus interesantus faktus par aizvadītajām „Valmieras kinostudijas” izrāžu tūrēm:

- esam nospēlējuši 500 izrādes, sapulcinot apmēram 180 000 skatītāju;

- vienas tūres laikā esam nobraukuši 16 000 kilometrus, attāluma ziņā sasniedzot Dienvidpolu;

- no materiāliem, kas izmantoti izrāžu kostīmos un dekorācijās, varētu izklāt futbola laukumu.

Ar jaunām dziesmām, aizraujošiem stāstiem, krāšņām dekorācijām un tērpiem atkal dodamies pie jums! Uz tikšanos 9.oktobrī plkst. 11.00 Jēkabpils tautas namā!

Izrādes garums 1 h 45 min, tā visvairāk interesēs bērnus vecumā no 4 līdz 12 gadiem. Biļešu cena 2 €. Biļetes Tautas namā.

Atstājiet komentāru