2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpils Galvenā bibliotēka aicina uz sarunu "Rakstnieki - sabiedrības inteliģences veidotāji"

Jēkabpils Galvenā bibliotēka aicina uz sarunu "Rakstnieki - sabiedrības inteliģences veidotāji"

29. jūlijā, plkst. 16.00 Jēkabpils Galvenā bibliotēka aicina uz projekta “Dzīve grāmatā, grāmata dzīvē” otro sarunu “Rakstnieki – sabiedrības inteliģences veidotāji”, informē Jēkabpils galvenās bibliotēkas vadītāja Zinaīda Rabša.

Kā informē Jēkabpils Kultūras pārvaldē, diskusijā piedalīsies Inga Gaile – dzejniece, rakstniece un dramaturģe. Viņas jaunākais romāns ir “Rakstītāja”, kura centrā ir latviešu rakstniece un sieviešu tiesību aktīviste Ivande Kaija. Saruna ar literāti norisināsies Jēkabpils Galvenās bibliotēkas brīvdabas lasītavā pie Krustpils kultūras nama balkoniņa. Tāpat tiks nodrošināta facebook.com tiešraide Jēkabpils Galvenās bibliotēkas un Jēkabpils kultūras pārvaldes profilā.

Vietu skaits klātienē ir ierobežots, tāpēc iepriekš jāpiesakās, rakstot e-pastu lan@jgb.lv, vai zvanot uz tel.nr. 29642338.

Projekta "Dzīve grāmatā, grāmata dzīvē” mērķis ir literāru sarunu organizēšana reģionā un bibliotēkas darbības nodrošināšana, popularizējot literāras sarunas un piedāvājot to pieejamību plašai sabiedrībai. Projekta ietvaros tiks organizētas trīs literāras sarunas, kuru laikā pasākuma vadītāja, kultūržurnāliste Liega Piešiņa diskutēs ar autoriem par sabiedrībā neērtām tēmām un to atspoguļojumu rakstnieku literārajos darbos. Projektu finansiāli atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds.


Saistīta ziņa: Jēkabpils Galvenajā bibliotēkā notikusi pirmā literārā saruna – “Dzīve grāmatā, grāmata dzīvē” (FOTO)

Atstājiet komentāru