2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

SIA "JK Namu pārvalde" skolēni ēno valdes locekli, ražošanas vadītāju un galdnieku

SIA JK Namu pārvalde šodien aizvadīta Ēnu diena, kurā skolēniem bija dota iespēja iepazīt valdes locekles, ražošanas vadītāja un galdnieka profesiju, informē sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Skolniece.

Namu pārvaldē ēnoja skolēni no Jēkabpils 2.vidusskolas un Salas vidusskolas. Laila Liene sekoja līdzi valdes locekles Elitas Freijas darba gaitām: novēroja darba sanāksmi un piedalījās ēku Dārzu ielā 7 un Liepu ielā 22 apsekošanā, kā arī iepazinās ar valdes locekles darba pienākumiem, gūstot iespaidu par namu apsaimniekošanu kopumā un par nepieciešamajām prasmēm un zināšanām uzņēmuma vadīšanā. Laila Liene atzina, ka valdes locekļa darbs ir sarežģīts un grūts, kā arī jāpieņem daudz atbildīgu lēmumu, un tieši tāpēc viņai bijis interesanti.
Madara, Liene un Paula ēnoja ražošanas vadītāju Jāni Kārkliņu. Meitenes tika iepazīstinātas ar darba procesiem Namu pārvaldē: kā strādā avārijas dienests un notiek remontdarbi mūsu apsaimniekotajās mājās un to apkārtnē. Savukārt Lūcija un Lukāšs vēroja galdnieka darba gaitas – viņiem bija iespēja iepazīties ar durvju gatavošanu no koka. 
Namu pārvaldei šīs ir ceturtās Ēnu dienas, un mums ir prieks, ka skolēni izrāda interesi par Jēkabpils novada lielākā ēku apsaimniekotāja darbu, aizvadot zināšanām, iespaidiem un pieredzes bagātu dienu! 

Foto: SIA JK Namu pārvalde

Atstājiet komentāru