2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Latvijas mazpulcēni tiekas forumā Līvānos (FOTO)

20. oktobrī Līvānu 1. vidusskolā norisinājās rudens projektu forums "Mazpulki Latvijas lauku attīstībai", kurā pulcējās mazpulki no visas Latvijas, arī no Jēkabpils novada. Pirms foruma, bija iespēja iepazīt mazpulku radošumu Līvānu kultūras centrā, kur notika īsts rudens tirdziņš, piedāvājot unikālus mazpulcēnu ražojumus.  Tas bija lielisks veids, kā atbalstīt jauniešu talantus un iegādāties īpašas dāvanas!

Forumā piedalījās 155 mazpulcēni no 24 mazpulkiem, kuri apvienojās, lai prezentētu savus projektus un dalītos idejās. Šī daudzveidība ir vienkārši iedvesmojoša!
Projekti, ko mazpulcēni ir īstenojuši, ir vēl viena radoša daļa, kas veidoja šo forumu. No grupas iniciatīvu projektiem līdz biznesa projektiem un individuālām idejām - šeit bija vieta visām inovācijām. 

Nevar aizmirst radošās darbnīcas, kurās jaunieši varēja attīstīt jaunas prasmes un izmēģināt kaut ko jaunu - no kokapstrādes un māla formas radīšanas līdz dažādiem rokdarbiem. 

Šajā forumā tika runāts arī par svarīgiem jautājumiem, piemēram, jauniešu iesaistīšanu un Eiropas mērķiem lauku jaunatnei. Tas ir svarīgi un iedvesmojoši - jaunieši ir nākotnes līderi, kas var ietekmēt un veidot savas kopienas un valsti. 

Mazpulki ir dzinējspēks, kas veicina Latvijas lauku attīstību un kopienas uzplaukumu. Biedrība "Latvijas mazpulki" izsaka atzinību visiem dalībniekiem un organizatoriem par šo lielisko un nozīmīgo pasākumu! 

Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2023.-2025. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

Avots: Biedrība "Latvijas mazpulki"/Facebook
Foto: Spodra Purviņa un 3 foto "Latvijas mazpulki"

Atstājiet komentāru